vi

Alla inlägg den 3 juni 2011

Av vi - 3 juni 2011 20:32

Händelserik dag. Strandenpremiär idag...


Först blev det storstädning av huset. Maja var väldigt kreativ och både målade och skrev och skickade brev till alla sina kompisar. Hennes eget påhitt, glad sommar skulle alla kompisar få och ett litet klistermärke :)


     


Filip klippte sedan gräset och då passade jag och Maja på att ta en timme på stranden. Albin var också där, perfekt med en kompis att busa med i vattnet.


 


Marcus och Frida kom 12.00 och grillade en korv med oss till lunch, och så lite jordgubbar på det. Det fick bli en sittning i skuggan!!! Då är det sommar! Glömde dock fota.


Vi stack sedan till stan. Ellen var hos farmor o farfar och vi gick ensamma med Maja på stan. Tivoli var på besök och självklart skulle Maja prova på....

Middag hos farmor o farfar på hemvägen. Gott!


        

19.00 var vi hemma igen och då solen fortfarande gassade fick Maja bada i vattenspridaren. Lycka!!!


    

Vi monterade vårt nya parasoll vi inhandlade idag. Nu är vi redo för en ny solgassande dag. Blir nog stranden imorgon också:)


 

Av vi - 3 juni 2011 20:15

En underbar eftermiddag i Lilla Skedet hos min moster och hennes man.  Mor, jag och barnen styrde kosan dit idag. Härliga promenader då "trollen" gömde sig, upptäcksfärd i ladan, massa spring och lek samt svingod rabarberpaj i eftermiddagssolen.


             Eftersom far och Filip var i Tyskland följde mor med oss hem. Jag bjöd på tacopaj, mums. Tackar för en skön heldag, kramar i massor!

Ovido - Quiz & Flashcards