vi

Alla inlägg den 31 juli 2011

Av vi - 31 juli 2011 10:02

Borta bra men hemma bäst!


     

När Filip tränade åkte vi bort till mina föräldrar och badade. Alltid lika kul.


Rena och fina begav vi oss till Tuvas dop på stranden och därefter storebror Milles 2 års kalas. Fullt ståhej med 15 barn och 25 vuxna!! Trevligt och gott.


         

Av vi - 31 juli 2011 06:35

Dags för andra brodern att få besök. I torsdags morgon begav vi oss därför till Helsingborg. För att göra det lite roligare tog Filip bilen med Ellen och all packning och jag och Maja tog tåget. Maja har aldrig åkt tåg och var därför väldigt förväntansfull.


 

Alla mötte upp oss på stationen och vi gick en sväng på stan. Shopping, mat och karuseller senare kände vi oss klara för att åka hem till huset. God middag bjöds det på och mängder av lek.

Eftersom deras hus ska få en ansiktslyftning på utsidan var alla fönster iväglämnade (och huset snyggt nymålat i vitt). Vi var förvarnade för kylan så tjocka kläder var nerpackade. Det var jättemysigt att höra vinden och regnet som i ett tält men samtidigt ha alla bekvämligheter som i ett hus. Vi slappade framför brasan och tjabbade, barnen såg vi inte röken av ;)


      

Dag 2 träffade vi Svampbob och fick tatueringar, hann med lite shopping till och sedan besök på Busfabriken. Ett STORT lekland. Lite FÖR stort för Maja som tillslut lackade ur. Vi åkte hem igen till Martin och Lotta för lek och middag. Killarna lagade maten och efter att ha laddat kropparna med ny  energi åkte vi hem till oss. Stort tack för att vi fick komma på besök!


                 

Ovido - Quiz & Flashcards