vi

Alla inlägg den 1 maj 2011

Av vi - 1 maj 2011 09:36

En solig dag bjöd sista april på. Vi var mest hemma i trädgården och njöt. Filips faster med man och Filips föräldrar kom på blixtvisit.


Efter gräsklippning och solning (vem som gjorde vad kan ni kanske själva lista ut) bjöd femman in oss på grillad korv. Det tackade vi gladeligen ja till. Vi tog med oss alla kakor vi skulle bjudit morgongästerna på.


Vi vilade i soffan en timme när Filip tränade. Sedan blev det påklädning och piffning inför kvällen. Första maj skulle hälsas välkommen hemma hos Mike o Rebecka som traditionen säger. Lars, Linda med barn var också där. Vi åt svingo mat och hann precis till bålet innan det brunnit ner helt. En mysig kväll, som vanligt.


     

   

   

Av vi - 1 maj 2011 09:30

               

Av vi - 1 maj 2011 09:12

I fredags besökte vi ett kosläpp. Wow va mysigt! Massor av folk hade tänkt samma som vi. Bäst var det när de flesta hade åkt hem. Då blev det mer vindstilla och fikan i gräset kom till sin rätt. Under vår dag, som förövrigt delades med Majas kompis Astrid med bror och mamma, fick vi kolla kossor, klappa kalvar, klappa lamm och kultingar, kolla in stora grisar och hästar, bli rädda för Kalvin samt åka hölass. Tackar *Maria som drog med oss och fixade fika.


                   

Ovido - Quiz & Flashcards