vi

Alla inlägg den 15 maj 2011

Av vi - 15 maj 2011 19:51

Soft söndag idag. Maja diskade efter frukosten och hällde på vatten på pappas burk och drack gladeligen i köksfönstret, hoppas ingen såg.


 


Där muren en gång var hade det blivit ett hål som behövdes snickras igen. Idag var det dags. Materialet hade vi redan på inden så vi var snabbt igång. Grannarna kom in och lekte. Annica blev snickarsugen och ville briljera med sina kunskaper. En spik blev det. Bra jobbat Annica! :)


         

Maja bjöds på lunch så vi åt lite rester bara. En tripp till stan blev det sedan, inget speciellt utan mest tidsfördriv.

På eftermiddagen bjöd jag hem föräldrarna på en fika med scones och te. Första vita brödet denna vecka. En timme på gymmet blev det sedan. Skönt!

Av vi - 15 maj 2011 19:23

Det kändes konstigt att packa....inget. Kände mig så bar på något sätt och kändes hela tiden som jag glömt något. Jag och Hanna skulle till Malmö på shopping. Ellen och Maja skulle vara hemma med Filip så jag behövde verkligen inte tänka på något. Gött!


    


Vi var grymt effektiva och t.o.m åt i farten. Gällde att inte missa en endaste minut. Rätt bra shoppat blev det men som vanligt minst till mig och mest till kidsen. Hade kanske velat ha lite mer själv....segt i starten, visste inte vad jag var ute efter eftersom jag typ var ute efter ALLT .


         


 

Trötta i ben och huvud åkte vi hem igen. Tack för en härlig och trevlig dag Hanna och Tuva!

Av vi - 15 maj 2011 11:29

Solen gassade och hade alldeles för mycket kläder på mig. Inte klaga dock, gött med sol och värme.

Martina och Emilia kom och lekte med oss. Martina grävde också igenom lite gamla Majakläder. Perfekt med återvinning, 39 plagg tror jag hon införskaffade sig här.


   

Uteplatsen växer fram mer och mer och ska bli så härligt när den är klar och nya utemöblerna kan hämtas hem. Längtar. Har dock inte hittat de perfekta solsängarna än. Letar letar....


 

Ovido - Quiz & Flashcards