vi

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av vi - 16 juni 2010 19:53

Efter två-tre dagars utvärderingar, omarbetningar av diverse viktiga dokument, schemaläggning samt beställning av alla saxar, suddi, häftklamrar, plastfickor, smallinjerade papper, bredlinjerade papper med halv sida tom, bokstavsböcker, matteböcker et.c etc. avslutade vi det hela med trevligheter. Personalfest för mig och en heldag på Ven för Filip.

Vår personalfest med picknick på stranden blev i sista timmen ändrad till vår idrottshall då det åskade. blixtrade och ÖSTE ner. MEn men, mysigt blev det ändå. Det blir vad man gör det till. 30 glada hade bestämt sig för att medverka på vår lilla fest och självklart var det inslag av lek i form av gurkstafett, hamra spikar, pilkastning, tvålskjutning och bokstavsminne. Den italienska picknicken avnjöts sedan alltså inte på stranden med havets brus som bakgrund utan på fleecefiltar på det svettdoftande idrottsgolvet i skenet av kandelaber. Kvällen fortsatte med prisutdelning (tack alla sponsorer) kaffe, mer dryck och med det kom kasedans samt annan mer fri tolkning av dans m.m. 


  

  

    

      


Nu är det SEMESTER!!!!

Tror att jag får det till 63 dagars semester. Ärligt talat har jag inte koll. Många dagar är det iallafall. Ska bli såå skönt..... självklart.


Vi börjar semestern med att åka utomlands. Vi får bara hålla tummarna på att vi tillfrisknar snabbt. Jag har bihåleinflammation både i "vänster kind" och "panna", Maja har början till öroninflammation och Filip trött och snuvig (hoppas det stannar vid det)


Här hemma är det färdigmålat i allrum, matrum och kök. Alla lister har också fått sig ett par strykningar.  Skönt att ha fräschat upp det vita. Efter 5 år var det hög tid att fräscha upp de vita väggarna med kattmat, fingeravtryck, tuschstreck m.m En tapet, någon ny möbel och piff väntar när vi kommer hem. Ska bli kul!





Ovido - Quiz & Flashcards