vi

Alla inlägg under augusti 2011

Av vi - 5 augusti 2011 11:23

Äntligen har nya vagnen kommit. En bugaboo bee med rosa suflett. Love it love it!


       

Av vi - 5 augusti 2011 07:59

Here we go again......Tosselilla.


Åkte till Tosselilla igår med föräldrarna, kusinerna och Mike, Rebecka och Elli. En strålande dag då alla andra också ville dit. Alla parkeringar fulla och kön LÅNG. Tur vi hade biljetter och bara gick rakt in (Tack mor och far!)

Vi startade med badlandet, yehaa!


                

Gick bort och grillade lite lunch och slappade i skuggan. Sedan var det dags för karuseller.


               

Avslutade med fika och badlandet igen.


             

Toppendagen på Tosselilla var över efter 7 timmars lek och stoj. Likaså var huvudet. Skönt att sätta sig i en tyst bil, Maja somnade innan vi kom från parkeringen.


Tackar farmor oo farfar som haft Ellen idag. Där hade hon det mycket bättre. Vi körde och hämtade hem henne och fick lite grillat på köpet. Tack!

Av vi - 3 augusti 2011 19:56

Just avslutat tre underbara dagar på stranden tillsammans med familj och vänner. Äntligen kom sommaren med sol, bad, lek och god lunch på strandställena (tack mor o far) samt gott grillat på kvällen (tack svärföräldrarna). Känns som alla längtat efter sol och bad precis lika mycket som vi. Kul att så många samlas. (Igår fick jag det till att vårt sällskap var 25 personer!!)


                  

Av vi - 1 augusti 2011 08:17

Nämen blev det SOL!! Solen har verkligen inte tittat fram mycket under våra 7 veckoras semester men idag, helt oväntat, tittade den fram. Genast blev det grill-lunch med Mike, Rebecka och Elli och sedan ner till stranden för lek och glass. Hoppas den tittar fram imorgon också.....


       

Ovido - Quiz & Flashcards