vi

Alla inlägg den 4 mars 2009

Av vi - 4 mars 2009 12:05

Hos oss är det lite upp och ner just nu. Värmepannan har fått spel och vet ej vad det är med den. Den jobbar som ett skollat troll så det lyser varningslampor med texten "hög hetgas", vilket inte känns så bra. Ändå är här kallt för köksgolvet, sovrumselementet samt badrumselementet är iskalla. För att hålla oss varma myser vi framför brasan. Maja gillar brasvärmen och passar på att lufta rumpan.

Ny intresset är att klättra upp i kökssoffan och springa fram och tillbaka, fram och tillbaka medans hennes föräldrar tittar på med hjärtat i halsgropen.


 




















 









 Filips fjärde telefon på ett år är nu sönder så han har för tillfället ingen, den sista var dock inte hans fel utan den bara skrev dubbla siffror en dag. Svårt att slå in sin pin-kod då. Nu har han beställt en ny så förhoppningsvis kommer han kunna kommunicera med omvärlden igen på fredag.


Med badrummet går det trögt, för vi vet inte riktigt hur vi ska göra. Lägga nya avloppsrör och gjuta igen golvet är inte vår starka sida ;). Men det kommer......


På jobbet är det mycket nu och kommer bli en tuff tid framöver. Funderar starkt på ett annat karriärsval och har ögon och öron öppna för erbjudanden :)


Ljuset i tunneln är familj, vänner och det härliga vårvädret som visar sig ibland. Som man längtar till sommaren.....

Ovido - Quiz & Flashcards