vi

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av vi - 8 mars 2009 11:25

Igår så bilade Filip bort det sista i vårt badrum så att de nya avloppsrören får plats. Jag och Maja lämnade huset den timmen.


Vid tio skulle Fili hjälpa far att riva en vägg hemma hos mina föräldrar så jag, Maja och mor åkte en snabbis till stan för att inhandla diverse paketer.

Klockan ett var vi tillbaka och karlarna var klara med sitt jobb. Vi hade köpt med oss mat så det blev ett minikalas för far som fyllde år förra veckan. Present samt tårta bjöd vi på. Mums (lite besviken såg han dock ut när han såg att det "bara" var tårta och inte fastlagsbulle)


Vi tackade för oss och åkte hem igen. Slappade, lekte och åt middag. Klockan hade hunnit bli sex och jag och mor skulle iväg och titta på musikalen RENT. Kul att få komma iväg. Musikalen får betyget nja men tackar mor för en trevlig  och mysig kväll.



06.00 skulle Maja upp och leka idag. Efter frukosten städade vi hela huset, tvättade och bäddade rent. När klockan hunnit bli nio (haha ja man hinner mycket när man går upp tidigt) begav vi oss ut på en promenix med grannarna. Det var blåsigt, kallt och regnigt. Vi fick iallafall friskluft och motion (nja knappt va).


Nu ska vi käka mumsiga pannkakor och sedan vila inför "svärmor" Ingers kalas i eftermiddag. Stort grattis till dig på din födelsedag!!



Nu är vi mätta efter att ha kommit hem från kalaset. Blev en snabbtur inom affären för vi hade helt slut på blöjor. Maja var nöjd med att vi tog just denna affär....


Ovido - Quiz & Flashcards