vi

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av vi - 29 mars 2009 18:53

Nu har det firats i dagarna tre.


I fredags hade jag ordnat så att mina föräldrar skulle komma hit och passa Maja på kvällen. Jag hade planerat att jag och Filip skulle ut och äta samt titta på bio. Filip ville gärna se "män som hatar kvinnor" men jag har hela tiden protesterat. Biljetterna var bokade och visst blev Filip överraskad. Det blev god middag på "vårt" ställe och sedan en spännande kväll på biografen. Tack till mor och far som nattade Maja till oss.


På lördagen var det kompisarnas tur. Inte heller detta visste Filip. Vid halv fem fick han återigen ordern att piffa till sig....och då började han ana. Grabbarna grus kom hit, det dracks en del öl och sedan fortsatte de ut för att äta, bowla, kolla fotboll och dricka mer öl.


Ni ser ju på bildkvalitén hur kvällen gick.....


Mia och Malte kom hit och höll mig och Maja sällskap. Det var ett tag sedan vi sågs så det var trevligt. Hoppas på M  M  M  M hehe eller hur?



Idag var det alltså dags för tredje gången gillt. Nu var det kalas på G och vi stannade mest hemma för att städa, feja och fixa. Släkten kom och Filip kunde bocka av allt på sin önskelista....vissa har det bra.


Bättre bild på oss tre idag blev det inte


 

Varför har vi då firat i tre dagar? Jo Filip den gamle mannen fyller ju 30 år imorgon!! Han tar det hela med ro kan jag meddela, ingen kris här inte.


Denna helgen hade vi även 8 års jubileeum och .........Filip friade!!!!!!!! Love you love you. Nu har vi fina ringar på våra händer och är as happy as we can be....



Ovido - Quiz & Flashcards