vi

Alla inlägg den 10 maj 2009

Av vi - 10 maj 2009 20:36

Så då har helgen gått och ny vecka väntar.


I lördags blev det målning av uterumsgolv, städning och sedan stan. Ja innan stan hann Maja med att åka sin bobbycar ner för den lilla trappen till tv-rummet.


 


Stackars tjej! Men efter det så kan hon nu ordet BIL. Det har hon traggat om hela helgen nu.


Maja fick vara med en stund på stan för hon behövde nya skor men sedan ville farmor och farfar leka med henne. Jag och Filip fortsatte med ärenden. Nu är växter o krukor till innergården valda. Hämtas på lördag. Gött!

När vi hämtade Maja, som bara ville leka med hönsen och farmor och farfar, fick vi grillat. Mums!


Fint väder var det när vi kom hem så det blev till att måla utemöblerna och bara vara ute i trädgården.


Idag var det också fint väder. Vi städade av resten av huset och sedan tog Filip och Maja en långpromenad så jag kunde jobba lite. En del att göra nu under utvecklingssamtalstider.


Farmor och farfar kom inom och ville ta en härlig strandpromenad och frågade om Maja ville följa med. Japp det ville hon!

Jag och Filip snickrade en grind så Maja inte springer ut på gatan hela tiden. Nästan klar blev den, bara förstärkas i fästningen så.


Ja sedan blev det lite gräsklippning och handlat, sådant som hör söndagar till. Tog sedan en skön cykeltur ner till stranden för årets andra glass. Yummie! Maja provade glass för andra gången och denna gång verkade hon tycka om det, lite kallt men ok. Vi lekte på lekplatsen en stund. Nice!


 


Väl hemma blev det grillat i trädgården.


 


Snart blir det kanske förresten grillat hos Per och Mia som nu köpt hus ;) Stort GRATTIS!

Ovido - Quiz & Flashcards