vi

Alla inlägg den 31 maj 2009

Av vi - 31 maj 2009 19:56

Hallööö!


Debuten är avklarad...

Maja och Filip kom hem vid två och då kändes det lite bättre. Behövde komma ut en sväng. Vi hoppade på cyklarna och några minuter senare var vi framme på stranden. Underbart! Vilket väder och såå fint på stranden. Jag placerade mig i skuggan under parasollet, Filip spelade boll med "pojkarna" och Maja strosade rundor och snackade med Albin, Oliver, William med flera.


 


Vi stannade bara knappt en timme men Maja hann doppa fötterna och träffa kompisarna så hon var nöjd.


Vi cyllade hem och käkade middag. Maja och jag lekte, promenerade, badade och mös medans Filip tränade. Blev lite mycket och jag blev såå trött igen, jäkla skit.


Nu är det tv som väntar.


Bye

Av vi - 31 maj 2009 11:20

Söndag idag och inte är jag glad. Denna helgen skulle bli toppen hade vi planerat. Det skulle bli riktig sommar så stranden, grillkväll hos Annica o Marcus samt trevlig morsdagsfest för min mormor tillsammans med alla nära och kära. Det blev inte riktigt så.


Maja fortsatte att kräkas och när det tog slut fortsatte diaréer. Vi fick därför tacka nej till grillkvällen med grannarna, men har blivit lovade en ny. Ser framemot de stärkta linneservetterna, trerätters och strålande sol ;)

Mina föräldrar erbjöd sig att lämna en begagnad gungställning hos oss och då bjöd vi på middag. De vågade trots bacilluskerna, vi får se om det var ett klokt beslut eller inte.


 


Igår kväll hoppade bacilluskerna över till mig. Mådde pecka och sov vid toaletten, men inget hände dock. Imorse vaknade jag matt som attans och Majas diaréer fortsatte. Vi fick då tacka nej till en UNDERBAR dag vid stranden och den trevliga tillställningen för min mormor. Ni som känner mig vet att jag INTE är glad vid det här laget.


Filip har tagit Maja med till sina föräldrar på morsdag (om det också var klokt återstår att se) Jag ligger och vilar och är nu uppe i två mackor o ett glas vatten. Ute är det sååååååååååå varmt och jag såg just grannarna iklädda soldresser packa vagnen med diverse 80-tals parasoll ;) och bege sig till stranden. Är så avundsjuk så.

Ovido - Quiz & Flashcards