vi

Alla inlägg den 12 maj 2009

Av vi - 12 maj 2009 19:29

Det har varit två långa dagar på jobbet så därför har det inte hänt något här hemma. Det har bara blivit middag, mys och nattning av Maja.


Maja har inte sovit gott inatt, och inte vi heller. Host host och åter host. Imorse hade hon väldigt häftig ytlig andning och det pep från luftrören. Filip och Maja åkte till doktorn och lilla Rumpan fick efter diverse undersökningar Bricanyl och klistermärke med en prinsessa på. Trots flåsandet dansar hon på till tonerna av .....du e så söt min kära lilla ponny. Hon kör stajlen upp och ner, sida till sida, klappa och snurra runt. Så sött så sött.


Idag är det exakt en månad kvar till skolavslutningen.....det ni! Jag längtar som en gris. Vi jobbar ju sedan en vecka till efter det men det kan ju kvitta i sammanhanget. Känns som sommarlov då.

Efter sommaren ja.....va händer då? Jag har ju nu blivit uppsatt på den omtalade övertalighetslistan och skall alltså lämna min arbetsplats och "stoppas" in någonstans i kommunen där det behövs, om det behövs. Annars väntar uppsägningar och sist in först ut. Väntar med spänning på att få se vilken plats på listan man är. Sex år i kommunen......några borde väl ligga efter mig ??



Ovido - Quiz & Flashcards