vi

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

mors dag

Av vi - 30 maj 2010 19:23

Helgen började med att vi firade mors dag. Det var en dag tidigt men eftersom jag spanat in vädret och det skulle vara fint en dag och regnigt en dag så tyckte jag vi kunde byta dag.


Efter att vi städat huset här hemma stack jag och mor iväg. Blev en fin bukett liljekonvalj i minneslunden till mormor. Vi körde sedan vidare till Haväng där vi strosade rundor och åt lite picnic jag haft med till oss. En snabbis inom Kivik för att sedan komma fram till Simrishamn. Mysigt att strosa med mor bland gatora och höra henne berätta lite om gammelmormors hus och vad mor gjorde när hon var liten.


    

      


Det blev lite shopping och sedan god låååånglunch. Lagom sömniga körde vi hem igen. Tack för en fin dag mor. Älskar dig!


Väl hemma igen sken solen och det blev en underbar kväll med grillat. Maja fiskade massor med sitt nya fiskespö hon fått av mormor. Bättre fiskare än sin pappa redan ;)


SÖNDAG:

  


Idag sken inte solen, precis som väntat. Vi gick ut i trädgården. Filip städade bilen inne och ute och jag målade utemöbler. Maja strosade rundor.

William kom in en stund och lekte med Maja.


    




Det blev dags för lite lunch och en god middagslur på det. En söndag då man får en tupplur i soffan efter lunch är gött.

Jag började sedan måla här inne. Ja...jag är inte som alla andra. Tröttnade på hur här såg ut och det behövdes fräschas upp efter diverse kattmatsfläckar och tuschpennsstreck på väggarna.


Vi handlade sedan inför veckan och stannade till hos mina föräldrar där vi bjöds på monsterfika. Mätta stack vi hem. Mormor o morfar kom efter för att cykla en sväng med Maja.

Självklart utnyttjade vi tiden. Filip gjorde middag och jag målade igen.

Nu sitter vi här i soffan och bara tar det lugnt. Kvällar är sköna. Bör nog jobba lite inför imorgon i och för sig, får se hur det blir med det.


Bye


 
 
Ingen bild

Mor

30 maj 2010 22:20

Tack själv min underbara dotter! Vilken resa vi gjorde så långt tillbaka på en underbar dag tillsammans. Det blev även överraskningar som vi kan glädjas åt framöver. Jag är säker på att mor var med oss hela tiden och såg hur bra vi hade det. Tack än en gång. Kramar mor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi - 20 mars 2013 19:52

Nu har vi slutligen kommit till det sista inlägget för gott. Fem år har gått sedan jag startade denna blogg. Till en början som en form av tidsfördriv när jag var mammaledig men sedan ett fantastiskt sätt att föreviga barnens uppväxt. Bloggen ska...

Av vi - 19 mars 2013 08:39

Ellens kalas blev av iallafall, tack vare penicillin. Stora delar av familjen kom och ville fira våran Ellen. Ellen hade sett fram emot kalaset men när alla kom var det lite läskigt. Presentöppningen fick flyttas fram tills hon blivit lite mer varm i...

Av vi - 16 mars 2013 18:52

Idag samarbetade jag o Maria. Flickorna skulle dansa men inte jag eftersom jag går på penicillin. Filip skulle städa huset inför kalaset så jag och Ellen skulle lämna huset. Maria ville träna men kunde inte för hon var själv med barnen. Aha! Jag le...

Av vi - 14 mars 2013 12:26

När jag lämnat på dagis kände jag väldigt snabbt att allt inte var som det skulle. Känner igen symptomen på halsfluss väldigt bra nu efter alla år. Febern kom också krypande. Ringde VC men de sa jag skulle ta Alvedon. Mot kvällen var det fullt utveck...

Av vi - 14 mars 2013 12:05

Den 13 mars 2011 föddes "lilla" Ellen. Igår var det alltså två år sedan. En glad tjej fick äntligen öppna sina "ket". En ännu gladare tjej lämnade jag förväntansfull till dagis. ...

Ovido - Quiz & Flashcards