vi

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av vi - 30 maj 2010 19:23

Helgen började med att vi firade mors dag. Det var en dag tidigt men eftersom jag spanat in vädret och det skulle vara fint en dag och regnigt en dag så tyckte jag vi kunde byta dag.


Efter att vi städat huset här hemma stack jag och mor iväg. Blev en fin bukett liljekonvalj i minneslunden till mormor. Vi körde sedan vidare till Haväng där vi strosade rundor och åt lite picnic jag haft med till oss. En snabbis inom Kivik för att sedan komma fram till Simrishamn. Mysigt att strosa med mor bland gatora och höra henne berätta lite om gammelmormors hus och vad mor gjorde när hon var liten.


    

      


Det blev lite shopping och sedan god låååånglunch. Lagom sömniga körde vi hem igen. Tack för en fin dag mor. Älskar dig!


Väl hemma igen sken solen och det blev en underbar kväll med grillat. Maja fiskade massor med sitt nya fiskespö hon fått av mormor. Bättre fiskare än sin pappa redan ;)


SÖNDAG:

  


Idag sken inte solen, precis som väntat. Vi gick ut i trädgården. Filip städade bilen inne och ute och jag målade utemöbler. Maja strosade rundor.

William kom in en stund och lekte med Maja.


    




Det blev dags för lite lunch och en god middagslur på det. En söndag då man får en tupplur i soffan efter lunch är gött.

Jag började sedan måla här inne. Ja...jag är inte som alla andra. Tröttnade på hur här såg ut och det behövdes fräschas upp efter diverse kattmatsfläckar och tuschpennsstreck på väggarna.


Vi handlade sedan inför veckan och stannade till hos mina föräldrar där vi bjöds på monsterfika. Mätta stack vi hem. Mormor o morfar kom efter för att cykla en sväng med Maja.

Självklart utnyttjade vi tiden. Filip gjorde middag och jag målade igen.

Nu sitter vi här i soffan och bara tar det lugnt. Kvällar är sköna. Bör nog jobba lite inför imorgon i och för sig, får se hur det blir med det.


Bye


Ovido - Quiz & Flashcards