vi

Alla inlägg den 19 september 2010

Av vi - 19 september 2010 18:53

En underbar dag blev det. En söndag helt i vår smak.

När klockan blivit 10 hade vi städat huset, jobbat med barnens matteböcker, filip klippt sig, plockat in två tvättar, bloggat och gjort vid oss. Gött att alla måsten blev gjorda så snabbt.

10.00 cyklade vi och röstade med Markus och Frida. Sedan blev det valfika hos dem. Goda chokladmuffins och glass. Thank you!


Vi cyklade hem och åt lite lunch. Maja ville leka med kompisar så vi ringde in William.


    


Efter en stund inne fortsatte leken utomhus. Solen hade tittat fram och vädret var som förbytt. Barnen rymde in till andra grannen där vi hittade Annica sovandes och Oliver ;) Resten av eftermiddagen spenderades på deras tomt. En dubbelvagn blev inhandlad, handyman Markus rensade hängrännan (Maja hade sagt "titta, markus har en blomma där" och pekat på hans hängrännor där diverse växlighet hade slagit rot ;) och andra trevliga samtalsämnen avbetades i solen.


      

  


Filip stack sedan och tränade och handlade. Jag och Maja sågade en megagren till mitt jobb och sedan monterade vi isär den nyinköpta vagnen. Vi hoppade in i duschen och skrubbade alla delar av vagnen så de ska bli som nya. Maja skrubbade sin docka bredvid mig ;)


Nu är vi mätta och trötta så nu väntar bara en skön helkväll i soffan.

Av vi - 19 september 2010 06:57

  

  


Maja fortsatte att må bra. Lite tagen efter gårdagen men annars bra. Skönt! Farmor o farfar ville träffa Maja så vi åkte dit. Maja kollade på film och mös. Hon fick en liten hund och massa kläder (3 byxor, 2 tröjpor och två vantar) Jag och Filip tog en tur på stan 2 timmar. Så mycket man kan hinna på futtiga två timmar. Vi hittade massor, gött när det är så. Med massor av kassar åkte vi tillbaka till Filips föräldrar och Maja. Då fick vi lunch och fika. Tack tack!!


Vi kom hem igen och bara hade det gött hemma. Maja som älskar att klä ut sig just nu hade fått en liten prinsessutstyrsel av oss på stan. Den skulle ju på och det dansades och lektes...


      


Avslutar med en sensommarbild på söta grannarna, Maja och Albin (som Maja verkligen ser upp till)


  

Ovido - Quiz & Flashcards