vi

Alla inlägg den 27 september 2010

Av vi - 27 september 2010 20:02

Fredagen kom, alltid lika välkommen. Slutade dock en timme senare men hyfsat ok ändå. Vi stack hem och jag städade huset. Maja och Filip handlade. Grymt skönt att ha städat huset på fredagen faktiskt. När klockan var halv sex dukade vi undan efter goda fredagstacos i ett nystädat hem. Gött det!


Lördag blev det sedan och ingen städning. Får nog börja med fredagsstädnning istället. Tog det bara lugnt och sedan en tur med lite ärenden. Kollade upp vad det skulle kosta att installera en kamin till. I tv-rummet hade det varit mysig med lite eld.

Vi käka lite lunch och drog vidare. Det blev två affärer och en biltitt. Såå snygg bil, lite för dyr. Ja vi får väl se.


Kom hem och softade hos mina föräldrar en timme. Sedan blev det iordningsfix inför kvällen. Vi var bjudna in till grannarna för en reunion. Det hade visat sig i somras att grannens kusin var gift med Filips barndomskompis! Han hade letat efter Filip (som bytt efternamn) utan resultat. Nu skulle vi alltså in på galej och Filip och Christian skulle träffas efter drygt 20 år.

Det blev god mat, snack och diverse lekar. Väldans nice kväll! Stort tack grannar!


    

    

        


Söndagen kom den också, vare sig man vill det eller ej. Vi fick sovmorgon för första gången till halv åtta!!!! En dryg timme senare kom sällskapet från gårdagen in på frulle.


  

  


Filip och Maja stack sedan till farmor o farfar medans jag jobbade massa. När de kom hem igen tog vi en lååång skön promenad.

Ovido - Quiz & Flashcards