vi

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av vi - 17 juni 2009 20:13

Igår var det dags för allra sista arbetsdagen på jobbet och allra sista dagen innan semestern. Kändes konstigt att lämna tillbaka nycklar och allt.


På kvällen var det dags att åka på personalfest. En på jobbet har det som tradition att bjuda hem alla 25 på jobbet och bjuda på tipsrunda med prisutdelning, grillat, klurigheter och fika. Inte LITE generöst det! Jag hade fällt sätena och allt i bilen för att få in det gigantiska magnoliaträdet som vi köpt till henne. Var på tiden att hon fick något för alla år hon bjudit oss. Kvällen var jättetrevlig och därmed kände man hur bra man trivts med sina arbetskamrater. Synd att behöva lämna dem. Buhu! Bad att få ett par bilder övermailade från kvällen. Hmmmm vilken ska man välja liksom....lika illa alla.Ha ha ha men ack så roliga. Så kul har vi på jobbet ;)



 










Theresia som lyckas bättre med att bli snygg på bilderna bredvid mig , gav mig en liten present i förbifarten. Tårarna kom så jag huttade snabbt in presenten i bilen och sedan tänkte vi på annat. Stort tack för allt Theresia! Kommer sakna dig (men vi ses iallafall den 11:e)


Idag var alltså första dagen på min semester och Filips sista arbetsdag. Solen sken och det var sommar. Maja och jag blev inbjudna på en liten fika hos Annica med hennes mammagrupp. Vadå flashbacks med alla dess små 5 månandersbebisar. Tiden går snabbt.


Maja somnade sedan så jag kunde ha det skönt i solen. När hon vaknade cyklade vi med mormor till stranden. Där blåste det lite kallt idag så det blev bara mellanmål, doppa fötterna och lite lek. Cyklade vidare till glasskiosken och lekplatsen istället.




Ikväll var det Filips tur att va på personalfest så Maja och jag blev bjudna på middag hos mormor och morfar. Gott och trevligt. Tack för att ni göder oss när "kocken" är borta.


Ovido - Quiz & Flashcards