vi

Alla inlägg den 28 juni 2009

Av vi - 28 juni 2009 19:35

Filip hade lärt sig ett och annat efter midsommardagen så vi vaknade  hyfsat pigga och glada.

Vi åt en lugn och god frukost ute i solen och kom förstås på den briljanta idén att köpa lite brädor som vi fattades. Varför inte liksom?? Sjuka tanke


Vi körde alltså och lastade släpet med lite brädor, lämnade av det här hemma innan vi körde in till Filips föräldrar för att hämta hem lilla Maja som sovit där inatt. (Stort tack Inger och Bertil)

Mysigt att få hem henne igen och få pussas och kramas.


Det var för varmt här hemma så vi promenerade ner till stranden. Där spenderade vi eftermiddagen (12-16) tillsammans med Mike, Reb, Elli och en jäkla massa andra folk som hittat ner.

Mina föräldrar kom bort till oss och snodde Maja. Hon promenerade glatt med morfar och spanade längs stradremsan och på bryggan.


Denna underbara sommar, hitintills..... Sägs bli ännu bättre nästa vecka. Underbart! Vem behöver flyga utomland när solen strålar och man kan ligga på en underbar strand endast 3,5 minuter från huset (Ja det är sant. Tog tiden igår. Från vår dörr tar det 3,5 minuter att cykla ner till stranden)

Det är livskvalité det!!

Av vi - 28 juni 2009 19:11

Igår var det så dags för föräldrafest igen. Värdparet Odd och Jenny tog emot oss klockan 18.00. 

Nästan alla kunde komma. Trevligt! Solen sken ju som attans så kvällen skulle spenderas ute.


 

 


Det bjöds på gott grillat och alla mumsade på både ko och gris. Till det bjöds det på gott vin som värdparet (nedan) hade direktsmugglat från Grekland ;)

 



Efter maten var det dags för ett återkommande moment på dessa föräldrafester. Tävling!

Delmoment 1 var fotbollsspel på det traditionella sättet. Alla var ivriga till max och pinnarna kröktes en efter en.


 


Därpå följde efterrätten, glass och jordgubbar. Allt man behöver en varm sommarkväll. Mums!


Delmoment 2 i kvällens tävling var musiktävling. Odd hade, av sin enorma LP samling på 1500 LP skivor, valt ut 11 album. Därpå spelade han en låt från varje LP och gruppernas uppgift var att sätta rätt låt på rätt album. Som vanligt i dessa sammanhang hade jag inget att komma med. Tur att jag kom i proffset Konnas lag. Han satte 9 av de 11 och vi trodde vi skulle vinna. Men icke......

Det tisslade laget som dragit sig bort från de andra lagen satte alla 11.


 


Delmomenten räknades ihop och då visade det sig plötsligt att Filips lag vunnit, hur nu detta kunnat ske ;)


Kvällen fortsatte i skenet av värmeljus med filtar, myggstift, snacks, snack och dryck. Mysigt! Tack för en jättetrevlig kväll!!!







Ovido - Quiz & Flashcards