vi

Alla inlägg den 9 augusti 2009

Av vi - 9 augusti 2009 19:54

Otroligt seg dag idag. Maja vaknade tidigt och gnällde för det hela morgonen. Filip som va ute igår sov som en stock. Tillslut gick jag ut en morgonpromenad med Maja. Efter en lång promenad somnade hon. Jag vilade lite på soffan och när Maja vaknade för andra gången kom Filip också.


Kände att vi va sega så vi skulle köra en sväng för att komma härifrån. Körde till Filips föräldrar och.... gjorde inget. Stack t.o.m inom en snabbmatskedja och tog oss ett mål !! Illa illa.


När vi kom hem somnade Maja och Filip. Jag lade mig i solen men va trött jag också så jag kröp in i skuggan och somnade gött i 30 minuter. Efter två timmar fick jag gå och väcka Maja och Filip.


Maja och jag cyklade ner till stranden. Grymt skönt i vattnet! Maja va på toppenhumör och hoppade, badade, sprattlade, "simmade" och hade sig. Två timmar senare hade Filip klippt gräset och lagat middag till oss. Vi mumsade och jag och Annica stack sedan för att spela tennis.

Vet inte om de va de nya bollarna, min proppmätta mage eller va det nu va för vi var verkligen urusla. Ville kanppt betala för timmen för det var knappast tennis vi spelade. Sjukt dåligt!



Av vi - 9 augusti 2009 19:30

Kräftskiva i miniformat. En lugn fin kräftskiva hade vi igår i vår soliga trädgård med Mike, Rebecka och Elli. Det blev kräftor, räkor, västerbottenpaj, pain riche, ostbricka och tillhörande drycker såsom öl och snaps. Till efterrätt en amerikansk äppelkaka  (på trädgårdens egna äpple)och vaniljglass.




 


Det var en perfekt avslutning efter en heldag på stranden. Alla var där och solen gassade (bakom vindskydden).




Ovido - Quiz & Flashcards