vi

Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av vi - 16 augusti 2009 07:15

En hel veckas bloggpaus!!!


Semestern är slut och jobbet har startat med buller och bång. Majas inskolning har också startat så det har funnits annat att tänka på.


Allt är nytt på jobbet, allt folk, alla lokaler, alla regler och förhållningssätt, grejer, elever, ja allt. Mycket intryck men de flesta har varit positiva så det ska blir bra.

Jag har haft fullt sjå med att rensa i klassrummet. Där var inte en enda centimeter ledig till mitt arbetsmaterial och väldigt mycket plock. Så fem sopsäckar och fyra möbler mindre i klassrummet och jag börjar få ordning på det. Nu är det bara gardiner och annat skoj kvar.


Min klass - solkatten




Stora tjejen har börjat dagis. Här är hon precis innan vi cyklar till allra första dagisdagen.

Majas inskolning har gått toppen. Hon har varit där en till två timmar om dagen och vi har ibland varit med och ibland lämnat rummet. Hon har struntat i det och bara lekt med alla saker och barn. Skönt!

Våra underbara föräldrar har hjälpt oss med halva inskolningen för att vi skulle kunna vara med på planeringsdagarna på jobbet. Stort tack! Inte nog med det.....de har skämt bort henne med stratkit a la dagis. Det blev lekskor, vardagsskor (inte till dagis), allvädersstövlar, raggsockar och fleecedress till atta sova i (barnen sover ute året om på Majas dagis), gott om nya tröjor samt mockasiner. Too good to be true!



Vi bjöd dem alla på grillkväll i måndags för att tacka för allt. Vad hade vi gjort utan dem?




Filip fick ju vara kvar på sin arbetsplats och har varit betydligt lugnare än jag de senaste dagarna. Han har småfixat med lite saker han ville förändra men annars har han haft stenkoll.


Vår fönsterrenovering är över och allt på plats. Nu ska vi bara måla insidan av karmarna. Så fräscht och tjusigt. Skönt att äntligen ha dem på plats. Arbetarna har varit toppen men lite obekvämt har det varit med plast kring fönsterna....kallt, blåsigt, fladdrigt och INTE tyst och STÖKIGT och skitigt här inne. Men det kan man gärna ta med tanke på att vi inte behövde lägga de 200 timmarna de lagt på våra fönster. 200 timmar!! Vilken tur vi bestämde oss för att låta någon annan göra det. Något måste man ju unna sig ;)

Ovido - Quiz & Flashcards