vi

Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av vi - 20 augusti 2009 19:09

Idag har jag varit ledig. Sista två dagarna på Majas inskolning nu och de ska jag ha. Eftersom hon är där rätt länge om dagarna så har man liksom inget att göra, så vi hade bestämt att måla tillbygget. Filip målade underslaget och vindskivorna igår när Maja var på dagis och idag målade jag hälften av tillbygget. Blir snyggt!

Maja skulle hämtas vid två och allt hade gått bra idag också. Hon har ju vait ledsen nu två morgnar när vi går. Så jobbigt att gå, men det är ju så det är. Hon glömmer det efter några minuter och sedan går tydligen hela dagen jättebra. Det får man tänka på när man lämnar över en storgråtandes dotter som bara sträcker ut armarna mot en, säger hejdå och går.


Idag blev vi inbjudna på fika med VÅFFLOR inne hos grannen. Mums mums! Solen sken och vi satt ute och mumsade, rena sommaren (är ju iofs augusti)


Mor och far bjöd ner oss till stranden på grillad korv. Maja strosade rundor och upptäckte saker, jag vilade på filten, Filip satt i brassestolen med en öl i handen och vi åt go grillad korv. Tack för maten och sällskapet!



Ovido - Quiz & Flashcards