vi

Alla inlägg den 30 augusti 2009

Av vi - 30 augusti 2009 19:11

I fredags på min lediga dag var Maja och jag en snabbis på öppna förskolan. En liten sångstund och fika hann vi med.


När vi sovit och tagit det lugnt åkte vi in till Mia, Malte och lilla Lowe. Lowe föddes ju den 17:e så honom var vi ju bara tvugna till att kika på. Sedan har de ju precis flyttat till hus och det hade ju hänt en hel del sedan sist. Så fint det blir!



 


Vi tóg med oss Filip hem efter jobbet. Det blev en slappefredag med hämtmat och tv. Gött!


LÖRDAG:

Igår var det dags för Rebeckas (eller Fru Skalbagges) fruhippa. Hon och Mike hade ju ett överraskningsbröllop så därför ingen möhippa. Hon trodde väl att hon skulle komma undan men tji fick hon.

12.00 var det dags för Fru Skalbagges dag. Hon hämtades och fördes hem till mig. Här fick hon hoppa i den fina utstyrseln.....men klagade som en sur tant på att de pippigula pantalongerna inte var till hennes fördel och att badmössan inte gick ihop med hennes glasögon!! På med en badrock och flytväst istället då o en snygg hatt. Bättre?



Vi käkade go lunch och körde sedan vidare ner till stranden. Där väntade det 15 gradiga vattnet, ringen och snabba båten. Bara att hoppa i.


 

 


Rebecka  är stark och envis. Slug och beräknande. Inte drattade hon omkull en enda gång!!! Förarens manlighet fick sig en törn när han gjort allt för att välta av henne och det inte lyckades. Fru Skalbagge bjöd på ett gratisdopp på slutet ändå. ....och offrade sig med badmössan 2 sek. Good spirit d!!



Vi körde snabbt vidare till en annan strand. Där väntade underbart väder, enslig strand, vedeldad bastu och fika. Mysigt mysigt att sitta inne i bastun på stranderemsan och titta ut genom gluggarna o se hav o strand! (stort tack till förste eldare!)





Fru Skalbagge fick sedan byta skepnad till en upphottad madame och posera vid bilén för några snabba foto ;)




Vidare körde vi till frisören. Vi korkade upp champagne och ......chips. Rebecka fick njuta och bli klippt och stylad. Snygg som attan!!



In i bilen och vidare till stan. Där hade vi lånat en lägenhet (stort tack!) På ett fåtal kvadrat gjorde vi alla vid oss, korkade upp mer dricka och traggade en massa. Vi blev guidade genom åren innan Herr Skalbagge och nog lärde mig saker om Fru Skalbagge jag aldrig trott ;)



Vi hoppade åter igen in i bilen och körde en pyttebit in till centrum. Där avnjöt vi en fantastisk middag och traggade och traggade och traggade........... En fantastiskt kul dag var tillända. GRATTIS FRU SKALLBAGGE!!


 




Vill även flika in ett GRATTIS till Per som fyllde 30 bast igår. STORT GRATTIS!!! JA grattis till Lowe, huset och födelsedagen. Mycket att fira ;)



Ovido - Quiz & Flashcards