vi

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av vi - 6 februari 2010 18:38

På vår härliga ledighetsfredag träffade vi Tilde, Mille och Hanna. Vi sjöng och lekte på öppna förskolan. Flickorna leker så bra ihop.


  

    


Maja somnade direkt när jag la henne i vagnen hem. Jag passade på att göra lunch och äta i lugn och ro.

Efter lunch åkte blöjan av och sattes inte på förrän inför natten. Så duktig min lilla 2åring är. Fixar det galant med att bara ha trosor och kissa på toaletten. Hon säger själv till när hon ska kissa. Va t.o.m och handlade på ICA och det fixade hon också bra.


På kvällen blev det sedvanligt fredagsmys. Love it!


LÖRDAG:

Idag när det var lördag bjöd Maja på en sovmorgon till 6.30 Satt fint. Efter frukost satt vi den sista gipsbiten (måste nu inhandla de sista) och tre korta reglar. Majas tålamod var sedan slut så vi stack och skottade, tog in post och vattnade blommorna hos mormor o morfar (som solar på kanarieöarna) Filip städade då huset.

Alla vilade vi sedan på lunchvilan. Skönt med helg!

Efter lunch åkte vi till stan. Det blev bara något pyttelite (örhänge) men skönt att komma iväg. Körde inom Filips föräldrar på en liten fika. Där hade det inhandlats större saker. En docka till MAja (som sjunger om man ger henne pengar) och en dammsugare till oss!!!! Wow, stort tack!


  


  


Nu är vi hemma igen, middagen är uppäten och undanplockad. Maja provade de nya sakerna. Det blev en fika med nya Ellen och dammsugaren fick duk på sig och blev ett perfekt bord. Hehe

MAja ska snart sova och jag ska baka smördegsinbakade äppelknyten med vaniljsås. Det ser ut att bli en bra lörsdagskväll också ;)


Förresten.... VI VANN TÄVLINGEN!! Tack alla som röstat på oss. Nu blir det nya tapeter till ovanvåningen. Det flyter på nu :)

Ovido - Quiz & Flashcards