vi

Alla inlägg den 14 februari 2010

Av vi - 14 februari 2010 13:00

I fredags fick vi våra nya markiser uppsatta. Vardagsrummet, köksfönstret o tv-rummet fick solskydd. Den stora på tv-rummet är en sådan sol, vind som sköter sig själv efter väderleken. SKönt! De andra två får vi dra upp o ner själva. Snyggt tyckte jag det blev.


  


Jag och Maja åkte bort till MArtina o Emilia. De åkte rutschkana, ritade, fikade och lekte. Ja och MArtina och jag bara tjabbade. He he. Tackar för en trevlig stund.


  


Efter lunchen satte vi oss i bilden och åkte till Helsingborg. Bror med fru skulle bort över helgen så mina föräldrar skulle dit och passa kusinerna. Jag och Maja skulle väl också få plats;) Fredagseftermiddagen blev hemmamys och lek med kusinerna.


  

  


I lördags när väl alla kommit upp.....


  


skulle vi ta oss en sväng i lite affärer.....men det var strömavbrott i den delen....så det fick bli citygross!! Yehaa!!


  

  

föräldrarna poserar så fint...

  


och efter lunch åkte Maja och jag tillbaka till Filip. Här var det städat och fint. Maja fixade lite med sina egna saker nu när hon varit borta från dem. Vi käkade lite tacos och gjorde oss redo inför myskvällen.

Ovido - Quiz & Flashcards