vi

Alla inlägg den 20 februari 2010

Av vi - 20 februari 2010 06:42

Ska det aldrig ta slut??!! Är så trött på att se snö, ta på massa kläder varje gång man lämnar huset och att försöka ta sig fram på gator.

Som tur var har jag kunnat åka med Filip några dagar till jobbet nu. Cykla är liksom ingen höjdare vid sju på morgonen i detta väder.


Maja kan förresten pärla. Vi satt och pysslade lite en kväll och tog fram pärlorna hon fått i födelsedagspresent. Jag trädde en nål och höll nålen och visade hur hon skulle trä på pärlan. Hon puttade undan mig  "tan sälv". 17 pärlor på tråd blev det. Jag fick göra andra halvan. Stolt spatserar hon runt med sitt nya halsband. Hon har gott självförtroende för hon tror att hon fått en beställning av Tilde. "Tille me aasband" Det ska hon få göra idag.


    


Igår var det ledig fredag!!! Jag fick ha bilen så Maja och jag körde till mitt gamla jobb. Kul att se alla gamla elever och kolleger (synd att se att vissa kolleger inte mår så bra. Kämpa på....allt fixar sig  tillslut. Kram)

Stack sedan in till stan. MAja somnade skönt i vagnen och jag beställde glasögon! Yehaa, skönt att äntligen få det gjort.

Det blev lite handlat till Maja. Mor mötte upp för en lunch och sedan köpte jag lite nya pärlor till Majas "smyckesverkstad".

Vi tog en eftermiddagsfika hos morfar och handlade sedan lite mat till kvällen.. Filip va på personalfest och morfar också på galej så jag hade bjudit hit mormor på fredagsmys. Jag gjorde tacopizza och vi bara tog det lugnt. Kollade let´s dance och tjabbade en massa. Mysigt mysigt!

Ovido - Quiz & Flashcards