vi

Alla inlägg den 11 april 2010

Av vi - 11 april 2010 19:40

Sista dagen på lovet idag. Lovet har varit bra så det är helt ok att börja jobba igen. Har hunnit koppla av så man är redo för andra omgången av utvecklingssamtal, skriftliga omdömen och IUP:er.


Jag slipade av fönsterbänken och målade den för andra gången. Ser ut att bli bra.

Kvistlackade de sex sista takbrädorna och grundmålade dem. The mission för dagen var klart och klockan bara 9.00 Gött!


Bestämde oss för att erbjuda vår hjälp till mina föräldrar. Tjänster och gentjänster ni vet. De river ur näst sista rummet i källaren och skulle kanske vilja ha hjälp. Det tog de emot.

De rev ut golvbrädor och kastade ut genom fönstret, Filip drog ut spiken och jag kapade dem i 30 cm bitar. Istälet för att asa iväg det till tippen kan man ju lika  gärna göra goa brasor i vinter med dem.


    

  


När vi kom hem hängde vi i trädgården i solen. Grannarna som hade dammsugat klart gräsmattan ;) kom över och hade fika med sig. Gott gott.


  


Ett tu tre så var alla grannarna här inne.


    


Bestämde att vi och femman skulle grilla ihop. Sagt och gjort. 30 minuter senare var de här med sitt kött och klyftpotatis. Det blev lite ihop plock och blev faktiskt gott. Skönt slut på ett skönt lov.


  

Av vi - 11 april 2010 07:50

Torsdag morgon....och gissa om det blev mer målning av lister? Japp. Listerna klara nu.


Vi gjorde sedan vid oss och stack till Filips föräldrar. Ingers förslag var att de skulle få ha Maja hela dagen och vi till MAlmö. Det erbjudandet tackade vi inte nej till.

Jag och Filip fick en skön dag. Strosade på gatorna i solen, käkade god lunch, en tripp till Ilva och anvslutade sedan på Ikea. Det blev rullgardin, sängben, förvaring till Majas rum och lite smått o gott.


  


Vi saknade sedan Maja så vi körde hem igen. Maja hade haft en skön dag i skogen o lekparken. Stort tack för barnpassningen och ekonomiska bidraget :)


  


Ovido - Quiz & Flashcards