vi

Alla inlägg under maj 2011

Av vi - 5 maj 2011 07:43

Jaha, då har man ätit bönor. Omeletten med broccoli, rödlök, kalkonbacon hade alltså också bönor i sig. Helt ok. Med den krispiga salladen kände man inte bönorna. Vi gav rätten en 3:a dvs. kan tänka oss äta den igen. Helt ok alltså.


 


Idag tog vi en tripp till föräldrarna för att kolla bygget. Vårt uterum (fönster och balkar) övertogs av mina föräldrar och självklart gör far underverk med dem.

Vårt bygge börjar också ta form så jag är inte ledsen. En tredjedel är "balkbeklädd" så nu börjar det bli kul.


   

Ellen börjar göra mer och mer grimaser.


        



Av vi - 4 maj 2011 09:40

Ellen är nu 7 veckor gammal. Allt flyter på. Äter nu en gång per natt och somnar om sött igen. Hoppas detta håller i sig. Förkylningen är nästintill borta. Varje kväll har hon lite ont i magen och skriker därför en stund men inte i närheten av vad MAja gjorde.

Ett besök på bvc blev det i veckan och hon är 61cm lång och väger 5360g.


 

Av vi - 4 maj 2011 09:29

Nu kör vi....


Eftersom Filip lagat maten i typ 10 år så var det kanske dags för mig. Han har dessutom för det mesta fått laga "min sorts mat". Nu är det hans tur.....i två veckor iallafall :) Jag har beställt "mat och ro". Påsen med en veckas mat levererades på trappen igår och idag smäller det. Jag skall laga det första receptet på listan och det ska bli broccoli- och kalkonbaconomelett. Tog förresten "nyttiga matkassen" när jag ändå var i farten. Spännande att se hur det går.


 

Av vi - 4 maj 2011 09:25

Filip jobbar mycket just nu....samtalstider. Igår skulle han sluta 19.30 så vi bjöd in oss på middag hos mormor o morfar.


 

Inte fick jag med mig Maja hem, hon ville sova där. Kul när hon själv vill det, så så fick det bli.


  

Tackar förresten far för högtryckstvätten, kommer bli perfa till bl.a vårt nya trädäck i framtiden.


Av vi - 4 maj 2011 09:22

En blandning av en veckas innehåll.


Kojbygge hos Fribergs...

 

Lek och melonätning med grann-Alfred....

 En tripp till stan för att hitta klänning till min brors bröllop...

 

Av vi - 1 maj 2011 09:36

En solig dag bjöd sista april på. Vi var mest hemma i trädgården och njöt. Filips faster med man och Filips föräldrar kom på blixtvisit.


Efter gräsklippning och solning (vem som gjorde vad kan ni kanske själva lista ut) bjöd femman in oss på grillad korv. Det tackade vi gladeligen ja till. Vi tog med oss alla kakor vi skulle bjudit morgongästerna på.


Vi vilade i soffan en timme när Filip tränade. Sedan blev det påklädning och piffning inför kvällen. Första maj skulle hälsas välkommen hemma hos Mike o Rebecka som traditionen säger. Lars, Linda med barn var också där. Vi åt svingo mat och hann precis till bålet innan det brunnit ner helt. En mysig kväll, som vanligt.


     

   

   

Av vi - 1 maj 2011 09:30

               

Av vi - 1 maj 2011 09:12

I fredags besökte vi ett kosläpp. Wow va mysigt! Massor av folk hade tänkt samma som vi. Bäst var det när de flesta hade åkt hem. Då blev det mer vindstilla och fikan i gräset kom till sin rätt. Under vår dag, som förövrigt delades med Majas kompis Astrid med bror och mamma, fick vi kolla kossor, klappa kalvar, klappa lamm och kultingar, kolla in stora grisar och hästar, bli rädda för Kalvin samt åka hölass. Tackar *Maria som drog med oss och fixade fika.


                   

Ovido - Quiz & Flashcards