vi

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av vi - 2 januari 2011 08:19

Här hemma rullar dagarna på. Vi är mest inomhus. Gör några små trippar till våra föräldrar, tittar på Pippi (om och om igen), tvättar, städar och bockar av saker på listan.

Igår hann jag framkalla alla bilder från 2010, sälja fåtöljen, sy nya gardiner till jobbet samt sätta upp en hylla i källaren. Ja viss ja. Jag gjorde också en tygtavla till Filips lillebror Mårtens nya lägenhet.


Idag ska förhoppningsvis sekretären, skänken, byrån och spegeln hämtas och pengar inkasseras. Maja ska på kalas och.......skulle försökt oss på sista karminklädnaden i vårt sovrum. Hade  varit skönt att få det sista gjort. Det är bara såååå tråkigt. Vi får se...

Av vi - 2 januari 2011 08:09

Snälla mor och far ville leka med Maja på förmiddagen. Passade oss perfekt för då kunde vi städa huset, handla och vila en stund inför kvällen. Stort tack!

Vi fick underbara våfflor när vi hämtade henne. Inte fel det!


Mike, Rebecka och Elli kom. Vi kunde inte vänta så vi skålade direkt ;)


  


Därefter satte gästerna igång med förrätten: Pilgrimsatoll med ingefärspuré och sparris och hummersås.


  

  


Barnen blev trötta så de fick sin middag och sedan somnade de. Vi avnjöt då huvudrätten i lugnt och ro. Nice! Det blev Filips: Oxfilé med nötgremolata och rödbets- och chévreknyten med rödvinssås.


  


Timmarna rullade på i lugnt och skönt tempo. Vi satt och snackade och spelade lite spel. Strax innan nya året åt vi efterrätt som va: Kanelpannakotta med glöggsyrup.


  

  

  


GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!

Ovido - Quiz & Flashcards