vi

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av vi - 9 januari 2011 19:26

Klicka på bilden för mer info

Klicka på bilden för mer info

Klicka på bilden för mer info

Klicka på bilden för mer info


Fina tapeter med 30% rabatt. Kom igen nu......hör av er i veckan om ni vill köpa billigare tapeter från durosweden.se. Detta var bara några exempel. Kolla hemsidan för alla deras tapeter.

Av vi - 9 januari 2011 16:55

Nej, nu får det vara slut på det. Maja har i princip öppnat paket varje dag sedan 1:a december känns det som. Igår och idag var inga undantag.


Igår kom bror Mattias och Sabina på besök och tjabbade lite. På kvällen samlades vi alla hos mina föräldrar och då kom både julklappar och presenter från Mattias och Sabina. Stort tack för grejerna!

Kvällen avslutades med lite dart och sedan begav vi oss hemåt.


  

  

  


Idag har Maja haft sitt barnkalas.Det var killarna på gatan, tjejerna på dagis och andra vänner som kom. Huset fylldes av 8st 2-3åringar och deras föräldrar. Maja hade önskat pannkakor o glass så det mumsade barnen på. Vi vuxna åt chokladtårta och banankaka och kaffe.

Barnen åt snabbt för här gällde det att leka :) Lite överallt befann sig alla och det var väldigt trevligt. Innan barnen skulle lämna kalaset var det fiskedamm, ett gjutet inslag på barnkalas.


  

  

  

  

      

  

skdf

  

  


Maja och hennes föräldrar tack så hemskt mycket för de otroligt fina presenterna. Har hunnit kolla dem nu i lugn och ro medans Maja varvade ner med Tingelingfilmen.


Ovido - Quiz & Flashcards