vi

Alla inlägg den 13 februari 2011

Av vi - 13 februari 2011 19:30

Ännu en vecka har gått utan ett blogginlägg. Hoppet finns att det ska bli bättre, för själv hatar jag de som bloggar så sällan. Vi får väl se om jag kan bli bättre på det. Har faktiskt försökt vid två tillfällen men då har nätet strulat och bilderna som jag laddat upp försvunnit och då blir det liksom inte lönt att blogga.


Här sitter jag nu och väntar på Solsidan. Filip kollar sporten och jag dricker Husten- und bronchialtee, något superte mot hosta som föäldrarna varit och lämnat. I veckan tappade jag nämnligen rösten, brukar göra det en gång om året. Rösten är inte helt tillbaka och nu är näsan också med på ett hörn samt den hemska torrhostan. Pga av magen blir det väldigt anträngande att hosta hela tiden. Tycker synd om bebisen som får det trångt och jäkligt av sammandragningar pga mina hostningar. På tal om bebis ja....nu är det olidligt spännande. Är nu i vecka 37 och vi längtar så. SKa jobba denna veckan också och sedan bara vara hemma och fixa och trixa med det sista.

Här är en magbild från idag.


  


Annars då? JA tippen har vi besökt, vilket Maja älskar. HOn hoppar ut ur bilen och vill hjälpa till med allt skräp.


    


En härligt solig dag kom efter stormen. Vi asade tillbaka studsmattan efter dess färd in i häcken under stormen. William tittade också ut och de två fiskade i sandlådan en stund. Sen kom pissesnön igen.....men men


  


Filip stack på personalfest i fredags så Maja och jag stack till badhuset. Mötte upp Tilde, Mille, Hanna och Björn. När de åkte tittade grannarna också in så Maja ville stanna en timme till, vilket vi gjorde. Självklart avslutade vi det hela med en liten fika innan vi trötta körde hem i snöstormen. Maja slocknade tidigt och jag också.


  

  

  

  


I lördags var det seeeeegt. Ja för Filip iallafall.  Jag skulle få en timme på stan med att uträtta bröllopsärenden och Filip åkte trött till sina föräldrar med MAja. En timme senare kom jag dit och vi fick god lunch. En snygg ny skinnjacka till Maja åkte med hem från farmor och farfar samt en tröja, armband och halsband. Filip kämpade med att hålla ögonen öppna och fick två timmars behövlig sömn till när vi kom hem. Maja och jag var ute och lekte i trädgården.


  


Idag har vi tagit det lugnt. William kom in och lekte. Ja lek-film-lek blev det.


  



Filip följde med dem ut sedan och stimmade i "skogen" en stund. Sedan skulle Filip spela tennis. Frida kom hit och traggade lite. När grabbarna spelat klart kom de hitom och vi fikade. Glass och varma hallon och mango. Mums!

Vi tre (alltså Maja Filip och jag ) kröp ner i den nybäddade sängen och halvsov framför tv:n. Såå gött!!

Sedan var det dags att ge järnet igen på gympan. Maja var lite off idag. Bästisarna var sjuka plus att två bebisar hade hittat dit för att titta på sina syskon. De var mycket mer intressanta att titta på än den redskapsbana som var uppdukad, tyckte MAja. En avslutningsmassage på pappa kunde hon dock ställa upp på ;)


  

Ovido - Quiz & Flashcards