vi

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av vi - 19 februari 2011 20:05

Sista dagen på jobbet avklarat...njae nästan. Ska dit och jobba på måndag med tjejen som skall vikariera för mig. Men det var sista gången med barnen idag. Fick lite fina presenter bl.a denna underbara bukett. Finns det något mer vårigt? Nu ska vi bara vänta på bebisen.....


  


Idag lördag stack Filip till Markus och Frida för att göra ett handtag med att bila upp deras källargolv i deras blivande badrum. Jag och Maja passade på att måla lite.


    


Mor och far tittade hit. Dags att riva uterummet. Japp ni läste rätt. Vi fixade till det förra sommaren men det hjälptes inte. Det låg helt enkelt fel. För kallt på förmiddagen pga den höga väggen och på tok för varmt på kvällen för att kunna äta kvällsmat där. Det ryker alltså nu och ersätts av ett snyggt trädäck. Mor och far hjälpte till att montera ner det eftersom det ska flytta hem till dem. Passade perfekt att vi skulle göra av med vårt och de precis bygga sitt. Recycling!


    


Efter lunchen slappade vi en stund innan Maja skulle på kalas. Filip och Maja stack på Williams 3-års kalas och jag vilade mig (och packade BB-väskan)


  

      

Ovido - Quiz & Flashcards