vi

Alla inlägg den 21 februari 2011

Av vi - 21 februari 2011 19:07

Visst blev det besök hos farmor och farfar. Jag tog en timme i affärer och sedan åt vi lunch hos dem.

Vi kom hem lagom till lite lunchvila. Så gött med en stund på soffan hela familjen.

Det blev sedan dags för gympan. Pappa stod över idag och tränade lite själv istället. Mormor o morfar hade däremot önskemål om att få vara med. De turades om att gympa.


  


  

På kvällen efter Solsidan kom de första värkarna. En timme varade de och vi gick och lade oss för att få lite sömn om ifall att det skulle vara dags. Det var inte dags utan de slutade efter den timmen.


Idag måndag, var det dags för sportlov. Jag skulle dock jobba förmiddagen med överlämnande till min vikarie.

Klockan 12 var jag klar och nu ska jag inte jobba på ett tag. Gött!!

Vi tog givetvis lunchvila på soffan idag också. Love it! Farbror Mårten kom så jag och Maja bakade chokladkaka. Det blev en omgång Hello Kitty spel innan den goda kakan.


  


Filip och Mårten spelade sedan tennis och jag och Maja monterade ihop de två vagnarna, både syskonvagnen och liggvagnen så nu står de båda redo.  Skönt att det också är klart. Här är syskonvagnen....


  


En promenix blev det också när Filip kom hem. Maja cyklade för glatta livet och det var skönt med friskluft. Bad och middag blev det sedan och nu en skön brasa.

Dock säger hon nu att hon vill ha lite luft. Jag sa till henne att det fick hon ju massor för en stund sedan när vi var ute och cyklade. Hon svarar då:

-Nej, det fick jag inte. Den bara flög förbi så, svisch.

Ovido - Quiz & Flashcards