vi

Alla inlägg under augusti 2009

Av vi - 7 augusti 2009 19:54

Idag stack jag och mor iväg. Vi besannade drömmar ;)......, gick lite i inredningsaffärer och åt lunch. Mysigt mysigt. Tur att jag har henne!


Vi cyklade sedan ner till stranden där Maja och Filip varit idag. Maja stimmade och simmade rundor med mormor o morfar.



Promenixade hem och åt middag.....cyklade iväg igen med Annica och barnen för att titta på grabbarna grus som spelade tennis. Inte så bra som oss dock....ha ha



Efter denna dag är det många trevliga tankar snurrar runt i huvudet och jag kommer drömma sött inatt.

Av vi - 6 augusti 2009 20:56

Var var vi....just det. Föräldrafika här i måndags. Nästan alla barn med föräldrar dök upp på näst sista föräldrafikan. Barnen lekte på och vi fikade och snackade. Lika trevligt som vanligt. Känns lite konstigt att det nu ska ta slut. Har ju träffats varje vecka sedan barnen var tre månader. Hoppas allt inte rinner ut i sanden utan vi fortsätter att träffas ibland.



I tisdags skulle Filip fortsätta måla hos sina föräldrar och svärmor Inger kom med förslaget att vi skulle till Ikea. Jag, Maja och Inger hade en trevlig dag där och Maja skämdes bort av sin farmor. Det blev fint bord med stolar, pallar, grytor och servis. Stort tack!! Morgonen efter var det monterat och klart och Maja satte igång direkt. Molly skulle ju få frukost.



Igår var vi på stranden. Äntligen! Mike, Rebecka, Elli, Marcus, Annica, Oliver, Albin, mina föräldrar och vi var där. Ju fler desto.....

Det blev en skön dag sedan åkte vi hem och plastade in vardagsrummet samt klippte gräset. Körde sedan in till Mike och Rebecka för det ärofyllda uppdraget att ta några bröllopsbilder. De var så fina! Kul att de nu är gifta.  Stannade sedan på en pizza.





Idag spacklade jag murstocken i badrummet. Den ska bli så fint ojämn och vit som på ovanvåningen. Maja "hjälpte" självklart till. Efter lunch gick vi ner till stranden. Kanonväder idag! Precis lagom. Mike, Rebecka och Elli kom också ner och det blev goda glassar och mycket sol.



Hemma börjar det arta sig. Inga fönster på huset nu (tack för det fina vädret), möblerna inplastade och omplacerade. Fönsterna ligger ute och har fått en första strykning.......



Av vi - 2 augusti 2009 19:45

Igår åkte jag och Martina med Emilia och Maja in till barnens dag. Det var mycket folk och väldigt varmt. Vi åt fika på filten, provade cyklar, kollade in djur, köpte bollar, lekte på lekplatsen....m.m.



 




Eftersom det var så varmt åkte vi till stranden när vi kom hem. Där slog tröttheten från gårdagens fest till. Det blev en glass, lite solgass och efter ett tag gick vi hem igen.




Tog en cykeltur och köpte gottis till kvällen. Såå skönt att bara sitta i soffan hela kvällen.


Idag satte vi tre takreglar i badrummet sedan åkte vi till Filips föräldrar och hjälpte till att måla deras hus. Varmt!



Filip och Maja var på stranden en timme men jag stannade här hemma i trädgården.

Annica stack in huvudet i lönngången i busken och frågade om vi skulle spela en match tennis. Vill ju inte vara sämre än killarna så sagt och gjort. Det blev en timmes tennis ikväll och det gick faktiskt hyfsat.



Efter duschen o middagen kunde ju inte grabbarna vara sämre så de skulle ju också hitta på något. De har gett sig iväg på en fisketur så jag har soffan och tv:n för mig själv. Gött!


Imorgon blir det föräldrafika hos oss. Förträffligt med tanke på fönsterkillarna. Inga gardiner, inga blommor, inga fönster och hantverkare som springer här. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute i trädgården.


Av vi - 1 augusti 2009 09:58

Tre dagar till har gått av semestern och nu återstår bara 11 dagar. Ska försöka komma ihåg vad som hänt sedan tisdags.


I onsdags var vi en liten sväng på stranden. Där var oxå Albin, Oliver, Marcus, Peter och William. Vädret var lite sådär så vi stannade bara en timme eller så.

På eftermiddagen var vi bjudan till Lena, Fredrik, Wilmer och Emmalisa. Underbart väder, god mat, trevligt sällskap! Wilmer och Maja hade störtkul.....så kul så Maja hade inte tid att sova. Tack för en jättetrevlig kväll. Hoppas det inte dröjer ett par år till nästa gång.




Torsdags spelade Filip tennis på morgonen. När han kom hem stack jag till mitt nya jobb. Behövde prata lite med hon jag ska ta över efter. Efter ett par timmar var jag fullproppad med info.....ska försöka bena upp det här.....11 dagar på mig.


Trist väder....rena höstkänslan....inget att göra.....bjöd hem Mike o Rebecka men de ville hellre att vi skulle komma till dem. Blev därför lite god mat och snack hemma hos dem.


Igår startade fönsterrenoveringen hemma hos oss. Sååå skönt att inte göra det själva! Det plockades ner fönster och sattes upp vindskydd.

Vi åkte då och köpte brädorna till  badrumstaket. En bild på badrummet....nu börjar det ordna upp sig.



En sväng på stranden blev det efter det. Kallt så kläderna fick va på men skön avslappnande stämning ändå. Grannarna och mina föräldrar var där, samt Lina o Vincent. Vi käkade hämtmat som Filip hade med sig ner. Semester.


Blev på kvällen bjudna till grannarna på grillning o partaj. Tredje kvällen borta. Jag bakade en chokladtårta att ta med in. Svingo mat, toppensällskap o hejdundrande lekfest! Alla hade vi kramp i halsarna efter att ha skrattat så mycket. En del alkohol och en massa sjuka lekar var med i spelet.




 


 


Ovido - Quiz & Flashcards