vi

Alla inlägg den 4 juli 2010

Av vi - 4 juli 2010 19:24

Vi tog en grillkväll igår med Mille, Tilde, Björn och Hanna. Filip och Björn stack och handlade all mat medans vi och barnen badade i trädgården.

Det blev såååååååååå gott! Underbart väder, trevliga gäster och svingo mat. Nice!


      


Hanna åkte hem med barnen och jag nattade Maja. Filip, Björn, Marcus skulle kolla fotboll och sedan vidare ut. Grannen "Mimmi" kom också in och det blev livliga diskussioner om fläskfärs och whhiskey samtidigt som fotbollstittande och konstruerandet av en ny blogg åt Björn. Gillar ni designmöbler i retrostuk så kolla in hans sida (länken höger) dock är där inget nu...men ha tålamod ;)

Jag gick till sängs och killarna stack vidare ut.


    

Av vi - 4 juli 2010 19:19

Dagarna på stranden liksom bara flyter ihop. En kväll samlades gatan och byns nykomlingar marcus o frida för att promenera ner i hamnen. I hamnen var åldern mest fjortis eller övere medelåldern. Vi traskade vidare till stranden. Allas barn hade vid det här laget utom vår Maja. Hon traggade på oavbrutet och sjöng än det ena än det andra. Det gick absolut inte att somna henne. Klockan blev närmare tio så Filip gick hem med henne. Vi andra satte oss vid restaurangen vid havet och käkade lite kvällsmat och snackade. Trevligt trevligt!!


Ovido - Quiz & Flashcards