vi

Alla inlägg den 25 juli 2010

Av vi - 25 juli 2010 17:20

Regn regn regn....ååååå så skönt! Ja faktiskt, det har varit riktigt skönt. Vi har gått rundor länge i pyjamas och bara såsat oss.

Maja har studsat i vattenpölar och assisterat Filip i lagandet av båtmotorn. (tack far som kom senare och hjälpte till!)


    


Kusin Ida och morfar kom på besök. Farmor o farfar kom också. Vi fikade på min goda nybakade kaka. Farmor o farfar hade med sig en överraskning till Maja, en stor. De hade köpt en studsmatta!! Gensat satte vi igång monterandet.... En överlycklig Maja studsade massor. Stort tack Inger och Bertil!!


  

  

  

Av vi - 25 juli 2010 06:47

Kusinerna Ebba och Ida är hos mina föräldrar över helgen så mor o far tyckte vi skulle till Tosselilla tillsammans. Det tackade vi inte nej till.

Dagen till äran hade mor klöpt matchande klänningar till alla tre. Lagom till vi åkte regnade det. Vi gick en sväng på Bo Olssons för att fördriva tiden.


  


När regnet slutat stack vi till Tosselilla. Blev en annan runda där denna gång. Vi gjorde mycket vi inte gjorde förra gången då vi spenderade flera timmar i badlandet. Det gjorde vi inte denna gång utan bara ett snabbt dopp.

Istället blev det tarzanbanorna, djurlandet, alla lekplatser, cyklar och mängder av karuseller. Kusinerna störtdiggade det. Stort tack för en jättekul dag!!


           

Batterierna i mobilen tog slut så fler bilder blev det inte. 

Ovido - Quiz & Flashcards