vi

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av vi - 16 juli 2010 17:36

Idag var det farmor o farfars sista semesterdag så de ville gärna passa på att va med Maja. Gulligt tänkt! De kom och hämtade henne här imorse. Jag höll på att fräscha upp våra utemöbler på framsidan. Bara slipade av dem snabbt och strök över dem med svart täcklasyr. Blev mycket fräschare, nu håller de en säsong till.


När Maja åkt iväg började Filip och jag med förmiddagens projekt. Det höga staketet skulle förankras lite bättre och så småningom sättas fast i garaget och ett litet cykelställ till det. Idag hann vi bara att förstärka förankringen. Filip gjorde det mesta så jag hann såga till tre täcklister till sovrumsfönstret. Gött att beta av lite saker på listan.

Far kom förbi en timme och vände karmen till vårt sovrum så dörren öppnades på rätt sätt och inte rakt ut i hallen där den hela tiden stod ivägen. Han hann också såga spår i några fönster på tillbygget så vi kan sätta på fönsterbleck. Stort tack !


Det var en effektiv förmiddag och klockan slog nu 11.00


Vi fixade vid oss och körde till.......bröllopsbutiken!!! Vi hade vars en timme bokad och det var kanon. De var så trevliga och vi provade massa olika saker. Jag hittade den perfekta klänningen och Filip de perfekta kläderna. Jättekul!


Vi hämtade Maja med oss hem. Hon hade haft en kanondag med farmor o farfar. Hon hade t.o.m ridit!!??


    


Filip stack iväg för att svira ikväll och jag och Maja lekte en timme med grannarna.

Nu ska jag förhoppnigsvis ha en soft kväll. Ser framemot min iskalla vattenmelon som väntar på mig.

Av vi - 16 juli 2010 16:58

Eftermiddagen igår spenderades hemma hos Per o Mia. Maja och Malte hade störtkul på både studsmattan och i deras pool.


  


  


    

Lillebror Lowe hade också kul, men på ett säkrare ställe ;)


  


Vi käkade alldeles för mycket tacos och chokladpudding så maten stod långt upp i halsen, men gott och trevligt var det. Det får vi snart göra om.

Ovido - Quiz & Flashcards