vi

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av vi - 14 juli 2010 20:16

Idag var det behaglig värme. Det svalkade men var ändå soligt. Medans Filip lämnade bilen på service och tränade, gick Maja och jag till stranden.

Lugnt och skönt på stranden, vi var nog nummer två på stranden. Fler och fler kom under dagen såklart.


  


Efter biffar och makaronstuvning stack Filip och fiskade och Maja och jag fick sällskap av far. Tjejbjudning hemma hos dem gjorde att han hellre kom och hjälpte oss. Han har varit rörmokare och böjt och kopplat massa rör så nu har vi en vattenutkastare på huset så vi slipper dra slangar från källaren och ut genom fönsterna. Perfekt! Han hann även koppla lite ström i vårt sovrum så strömbrytaren kunde kopplas på. Stort tack....igen.


  


Förresten...igår satte JAG upp en spotlight och kopplade in den så nu lyser den så tjusigt  mot min tygtavla.

Nu sover Maja och jag ska slappa alldeles själv i soffan med mina chips och färsk ananas.

Av vi - 14 juli 2010 08:34

På kvällen var det dags för tjejerna i kvarteret att gå ut och äta. Vi åkte båten över till restaurangen på solsidan. VArmt och skönt med en del solglimtar och UTAN barn. Lugnt och skönt alltså. En mycket trevlig kväll med kanongod mat (och sämre service) Det får vi göra om.


  

  

  

  

Tack till Annica som återigen planerat en trevlig tjejkväll!

Av vi - 14 juli 2010 08:26

Två "dåliga" dagar gällande vädret. Attans så varmt men en del skurar. Vi har tagit en promenix på stan me filips familj och fikat lite hemma hos dem. Filip och jag åkte och kollade lite bil. Deprimerande va lite bilen är värde nu tre år senare.


En bild till på tapeten (har fått klagomål på att jag visade så lite haha) Maja visar sin senaste plutmun.

  


Dagen efter blev det en tur till stan igen. En liten en - alldeles för varmt. Köpte iallafall en jättefin marinblå Polarntunika till Maja och farmor och farfar köpte fina gummistövlar till henne.

När vi kom hem, hade jag planerat att vi skulle till stranden men då började det åska och regna. Vi åkte in till Mike och Rebecka och Elli på en soft fläktande fika i skuggan.


  

Ovido - Quiz & Flashcards