vi

Alla inlägg den 20 juli 2010

Av vi - 20 juli 2010 20:32

Febern var borta och Maja var uppe och studsade vid 06.00 Filip var redan iväg för han skulle fiska med min kusin Linus och hans pappa Bertil.

Maja och jag tog det väldigt lugnt på morgonen och 8.30 gick vi en sväng till stranden. Helena och William följde med. På stranden var det lugnt och inte så mycket folk. Det var kallt i vattnet så blev inte så mycket badat. Vid halv tolv gick vi hem igen och somnade i skuggan i trädgården.


Filip kom hem och vi käkade lunch. Vi softade ett bra tag i trädgården och Maja badade i lillpoolen.


    


Vi cyklade sedan en runda i byn och kollade lite på folk. Blev så sugna på pizza så det blev en pizza i kvällssolen. Stack bortom Per, Sofie, Caspar och Hertha och tog ett kvällsdopp i deras pool.


    

Av vi - 20 juli 2010 06:56

En supertrött söndag följde. Martin med familj var ju kvar så kusinerna kom hit och lekte en stund. Betydligt mer fart i barnen än oss vuxna. Vid lunch gick vi ner till stranden och åt lunch tillsammans med föräldrarna. Tack tack!


    


På eftermiddagen samlade vi krafterna att åka till stan och kolla en bil. Lite väl mycket repor annars mycket bra. Får tänka tre gånger extra på detta.

Maja var mycket trött och gnällig. Varm var hon också, och visst hade hon feber. Somnade som en stock klockan 19.00


På måndagen skulle jag träffa mina kompisar från gymnasiet. Maja hade sett framemot att få följa med och träffa deras bebisar men febern gjorde att hon fick stanna hemma.


  


Jag åkte hem till Jonna som hade lilla Teddy 5 månader. Där var också Carro med lilla MAtilda 5 månader och Ida. Mycket tjabb och skvaller. Gött ;) Stort tack Ida för Majas present. Störtsköna brallor som Maja ville ha på sig direkt.


      

  


Eftermiddagen och kvällen spenderade Filip i garaget med bilen. Han tvättade, rubbade och vaxade. Phu! Inte var han glad.....men duktig.

Maja ringde mormor och grät så mormor kom över på 3 röda. Maja sken upp som en sol när hon fick kramas och pussas med mormor.

Vi fikade med rabarberpajen mor och far hade tagit med sig. Trevligt!


  

Ovido - Quiz & Flashcards