vi

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av vi - 8 juli 2010 20:29

Nu har vi kommit hem från vår supertrevliga minisemester.


Det var igår vi startade jag, Filip, Maja, Hanna, Björn, Tilde och Mille. Vi styrde kosan söderut längs östkusten. Tog ett litet stopp i Kivik och sedan lunchstop i en hamn i Skillinge. Nice!




Vi fortsatte söderut till Sandhammaren. En jättestor strand med enorma sanddynor mötte oss. Solen strålade och där stannade vi och päste några timmar.


      


Vi var spända av förväntan inför nattens campande så vi körde sedan vidare mot campingen. Den andra campingen vi besökte fick det bli. En liten camping i Nybrostrand. Vi lastade ur alla grejer och började bo in oss. Barnen var heltoppade, sååå spännande att sova i tält. Allt skulle provas.


    

  


Vi grillade gott när vi kommit på plats, tog en promenad och god glass. Barnen somnade och vi satt kvar några timmar ute i våra filtar och bara tjabbade. Mysigt.


    


  


Det var sedan dags att krypa till kojs. Det var fuktigt och kyligt, men ack så mysigt.



Morgonen startade strax efter sex. Vi softade ute i morgonsolen och strax därefter tittade andra tältet ut. Vi käkade frukost i gräset och packade sedan ihop.


  



    


Strax innan tio hittade vi till dagens attraktion, Tosselilla. Återigen blev barnen till sig. Så kul att se dem så glada. Solen gassade så vi kunde köra på vår taktik - att starta i vattenlandet för att få lite lugn och ro. Alla bassänger testades och diverse vattenlekar. Vi tog sedan en tur med båten och torkade till oss.

Lunch avspisades och sedan skön lunchvila i skuggan.


          

  


Två timmar senare var det full rulle igen. Nu skulle vi ta leklandet med alla karuseller. Allt folk hade nu gått över till vattenlandet (som planerat) så det var fritt fram på alla karuseller. Inga köer så barnen kunde sitta kvar i vissa karuseller och åka om och om igen.

  


        


Det blev lite lottodragningar, en båttur till och sedan ett avslutningsdopp innan hemfärden.


  


  

En fantastisk mysig minisemester. Tackar vårt resesällskap för en trevlig upplevelse.

Ovido - Quiz & Flashcards