vi

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av vi - 4 augusti 2010 19:13

Onsdag...tror jag att det är idag. Få se nu....7 dagar kvar av semestern. Känns bra. Längtar faktiskt tillbaka. Gött med rutiner igen.


Idag har vi varit hemmakring. Jag startade dagen med att rensa Majas garderob. Söndriga och fläckiga kläder rök och för små kläder åkte ner i förvaringslådorna i källaren. Nu är det nya byxor/leggings och trosor som skall inhandlas, ja och annat kul också kanske ;)

Filip blev sugen på att sortera och rensa han också. Han tog tag i förrådet. En stor hög till tippen blev det. Mårten kom hit med dragkroken så Filip och Marcus (grann-masse hade gått lös med häcksaxen inne hos sig så han behövde också slänga) stack två lass till tippen. Albin, Oliver och Maja lekte massor och hade väldigt kul.


    


Andra dagen med utan-middagslur-försök så det gäller att hålla Maja aktiv. Efter rensningen cyklade vi ner till stranden och åt god glass och sedan vidare till byn där Maja lekte på lekplatsen. Maja är såå söt i sin nya kappa hon fått av mormor, om jag får säga det själv ;)


  


Efter den goda lasagnen tittade grannarna in igen. ... och vips var det kväll och Maja hade klarat att hålla sig vaken. Ännu en kväll somnade hon sött in i halva boken utan timmesvis av lek, kiv och irritation. Håller tummarna att det är en ihållande trend.


  


  

Ovido - Quiz & Flashcards