vi

Alla inlägg den 9 april 2009

Av vi - 9 april 2009 19:18

Tjing! Skärtorsdag idag och vad har hänt? Imorse klippte vi till armeringsnätet och placerade det i badrummet. Därpå ska det sedan fästas värmekabel innan gjutning nummer två.


När det var klart konstaterade vi att det var underbart väder ute så vi tog en promenad till byn, köpte några söta blommor till trappen och kollade present till det stundande dopet på söndag (grannen Oliver).


Väl hemma igen hade klockan hunnit bli tolv och Maja slocknade i vagnen ute under körsbärsträdet. Filip började räfsa och jag lagade lunch som vi sedan satt ute i solen och åt.


Maja vaknade och fick mat hon också och sedan åkte vi till stan. Farbror Mårten följde också med oss. Solen gassade och det var fullt med folk. Trevligt! Maja promenixade på gågatorna som aldrig förr.

Vi åkte inom Majas farmor och farfar och lämnade en påskpresent och fick god mat och sällskap en stund.


Vi hoppade i pyjamasen så fort vi kom hem...och då ringde det på dörren. En påskkärring som nästan glömt bort att "påska". Denna påskkärring delade ut godis istället för att få och har kanske startat en ny trend. Vi har våra misstankar om vem det kan vara.....känner igen den där svarta tröjan med de tre vita ränderna på....känner en till som har en sådan ;)



Nu blir det familjemys i soffan. Underbart med ledighet.

Imorgon väntar grilllunch med Jeppsson och Frida....och deras hemlighet ;)



Ovido - Quiz & Flashcards