vi

Alla inlägg den 10 april 2009

Av vi - 10 april 2009 19:32

Vilket väder idag!!


Imorse plockade vi lite, planterade på trappen, handlade och lekte ute i trädgården hela förmiddagen. När Maja lagt sig fixade vi lite med grilllunchen och sedan kom Jeppsson och Frida klockan 12.00 som bestämt.


 


Såå gött att sitta ute och sola, grilla och snacka. Förresten hemligheten.......va en förlovning. Stort grattis från oss igen! Maja vaknade till liv och stimmade lite. Fick en fin present som hon inte hade tid med då.


Vi hoppade på cyklarna alla fem för att kolla eventuella framtida hus eller tomter till det nyförlovade paret. Jag och Frida drömde och pekade och hade oss medans Filip och Jeppsson cyklade efter och verkade måttligt intresserade ;) Det blev en runda nerom hamnen, trevligt att se lite folk.


Vi skiljdes åt i korsningen och lovade komma hälsa på i storstaden. Jag, Maja och Filip cyklade inom mina föräldrar eftersom bror Martin plus barn och fru är där och hälsar på nu i påsk. Filip ångrade sig och vände hem för att diska. Maja lekte ytterst lite med sina kusiner och allra helst ville alla leka med farmor/mormor.


 


Vi stannade bara en timme sedan ville vi hem och mysa och ta det lugnt. Nyduschade ska vi nu sätta oss i soffan med lite godis och chips och Maja sussar sött på sitt rum.


Försmak på sommaren........I like!

Ovido - Quiz & Flashcards