vi

Alla inlägg den 28 april 2009

Av vi - 28 april 2009 20:08

Tisdag idag, två dagar har gått sedan sist. Jag och Filip är inte riktigt ikapp efter lördagens äventyr, men hoppas på att tre dagars ledighet råder bot på det (eller fem dagars ledighet om man räknar torsdagens studiedag dvs jobba utan barnen som semester, vilket jag gör)


Vi har byggt en liten trappa från tillbygget ut på uteplatsen eller innergården kanske passar bättre. Vi håller även på att modernisera uterummet. En vägg är riven och vi sätter upp glasdörrar där med. Sedan ska taket bytas, golvet fixas till samt allt målas en gång till.


Har inte hört något från den ENDA tjänst som fanns för mig att söka så det ser lite mörkt ut inför nästa termin. Lattjo lajbans!


Ni kommer inte heller tro mig när jag skriver att bilen gått sönder. Ni som följt bloggen den senaste månaden vet att värmepumpen, dvd:n, vattenpumpen samt diskmaskinen gått sönder denna månad....och så nu även bilen.

Vi har varit rätt knäckta men nu efteråt så har det löst sig väldigt bra. Värmepumpen gick ju på garantin så det fick vi en ny, dvd:n bestämde sig för att fungera igen efter en veckas vila, vattenpumpen skruvades i två delar och kopplades ihop med fars hela halva och blev då till en hel fungerande pump....och den tog ju vi, diskmaskinen blev hel efter en reservdel på 1500 kr och bilen blev även den hel för verkstadskostnad på drygt 3000 kr.

Så för alla de saker betalde vi fjuttiga 4500 kronor medans det lätt kunde ha gått på 70 000, vilket vi trodde från början. Tur i oturen.


Här en bild på älskade Maja som man längtar efter varje dag på jobbet.


Ovido - Quiz & Flashcards