vi

Alla inlägg den 19 april 2009

Av vi - 19 april 2009 19:23

Söndagen bjöd på sol sol sol.....love it! Vi spenderade hela dagen hemma i trädgården, riktigt mysigt. Vi fixade det ena efter det andra och tog förstås en del pauser i solen. Som denna med nybakad rabarberpaj från svärmor. Mums mums...........


Av vi - 19 april 2009 08:06

Äntligen fungerar kontakten mellan datorn och mobiltelefonen igen! Maja har en förkärlek till att sutta  på min telefon vilket för med sig att kontakten inte fungerar ibland.

Nu har vi kontakt med omvärlden igen och ska visa vad som hänt de senaste dagarna.


Gammelmormor och Gunnar kom förbi en kväll och ville glädjas av Maja. Det passade Maja helt perfekt. Gammelmormor läste saga och Maja fick visa alla sina saker för Gunnar.


 


Filip har gjort av med Majas baddräkt så på stan igår blev det hög tid att skaffa ny. Detta mästerverk skall Maja visa upp på simmet på tisdag....men solhatten sparar vi till beach 2009.


 


På stan var det sol och massor av folk. Gött!



Igår var det dags för mig att snacka skit med arbetskamraterna. Hos Linda pratade vi om det ena efter det andra. Fick reda på massor av ny information.....fistävlingar på mellanstadiet, megarap-i-glas-tricket och hur rödvin rinner rakt ner i ..... ja ja intressant kväll.



Annat nytt är att Maja nu...hämtar en stol....kasar bort den till stora skåpet,.....öppnar skåpet.....klättrar upp......och sätter sig vid datorn och skriver. Inget får vara ifred.  Än så länge saknas z, h, shift, F9, esc, F1, Alt Gr samt en till som jag inte vet vad den har för funktion. Får se vilken tangent som försvinner härnäst på ett oövervakat tillfälle.


Ovido - Quiz & Flashcards