vi

Alla inlägg den 2 juli 2009

Av vi - 2 juli 2009 21:30

Bilder från Tysklandstrippen

 

Lunch på färjan! Gubbaröra, öl o snaps...


Mixmaster Mike i sitt esse!


Glada pojkar utanför "kyrkan"! Pojkarna passar på att fylla på med vatten innan all provsmakning...


Shoppingen är avklarad! Mot havet för svalka och ytterligare vätskeintag!


En mycket ovanlig syn i tyska vatten.....Vadare av släkte "Stenkilsson". Notera benföringen och benens bleka färg. Sällsynt fint exemplar!

Av vi - 2 juli 2009 20:01

Idag skulle Filip och två kompisar ta en busstur till Tyskland (vilka pensionärer ha ha ) Klockan 07.00 stack han och 21.00 kommer han hem.


Maja och jag funderade på vad vi skulle göra av vår dag.


Det blev frukost på stranden med Annica och Oliver.


 

 


Det var kvavt och varmt i vattnet men ack så disigt. God frukost fick vi iallafall och Maja plaskade på i vattnet........en timme passerade och det sprack upp och blev världens goaste väder. Solen sken och det var rekordvarmt.

 Rebecka och Elli kom också ner och fem minuter senare var vattnet invaderat av alger.....fy va äckligt. Helt igentjockt typ som lervatten. Det var inte lätt att hålla barnen från vattnet så vi gick vidare till utepoolerna. Massor av folk men mycket bättre än att bli sjuka.

 Där fikade vi och plaskade på i vattnet. Svalkande skönt!


Jag hade bjudit mina föräldrar och min bror (som har kommit för att hälsa på) hem på grillkväll. Maja och jag traskade hem och började förbereda.


 


Med lite assistans från grannen fick jag t.o.m kol på grillen (tur vi har en hemlig gång i häcken)  Slutet gott allting gott. Tack för en trevlig dag alla inblandade!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards