vi

Alla inlägg den 4 juli 2009

Av vi - 4 juli 2009 07:37

Igår blev självklart en till dag på stranden. Vi promenixade ner tillsammans med min bror, dottern Ida och grannarna för att bada i utomhuspoolområdet. Klockan 13.00 öppnade dem!!!! Eftersom det var sååå varmt var det tvunget att bada. Vi kollade vattnet i havet, alger. Örrk


Min far som också kommit ner fick ett tips om att närmast fotbollen var där inga alger. Vinden hade inte gått in där och därför inga alger där. Det stämde och vattnet var klart och fint. Vinden stod på vilket gjorde att de alger som fanns längra bort drev ännu längre bort. Gött! Alltså blev det en heldag på stranden med mycket bad i havet. Underbart!


 


Hemma var det 28,5 grader inomhus och 30 grader ute i skuggan. Va väljer man? Vi valde att åka till mataffären och hänga i kyldiskarna ;)

På kvällen blev det god middag hos mina föräldrar tillsammans med bror Martin och Ida. De leker så fint ihop kusinerna Maja o Ida (bara 7 månader emellan)


Äntligen kom det omtalade regnet. Meterologerna har sagt regn nu i typ tre dagar men inte nådde det oss här. Men igårkväll kom det med buller och bong.....i en timme. Nu är det varmt och soligt igen. Det blir ännu en dag på stranden. Kanske sista på ett tag nu....om man nu ska lita på meterologerna?

Ovido - Quiz & Flashcards