vi

Alla inlägg den 11 juli 2009

Av vi - 11 juli 2009 20:00

Igår lämnade Maja och Filip huset vid 14.00 De åkte till Filips föräldrar för jag skulle ha middag/fest för mina arbetskamrater.


Efter städning, bakning, matlagning osv var jag redo när gästerna kom vid halv sju. Det var Maria, Teresia, Roger, Pia, Agneta och Eva-Kristina som hade hittat hit. Vi mumsade mat och traggade massor. Riktigt trevligt hade vi (men det visste jag ju när jag bjöd er)




Vid 00.00 var några av oss sugna på att åka in till stan och några valde att åka hem och sussa sött. Snälla Eva-Kristina körde oss in till stan. Det var trångt men vi var laddade. Kände oss unga på nytt.



Väl inne i stan tog vi sikte på ett uteställe där vi visste att Filip höll till. Där var det megakö och vi kände oss ännu yngre nu som stod och trängdes i en kö till ett uteställe.


In kom vi tillslut och slog oss ner vid Filips, lillebror Mårtens, Marcus och Jeppssons bord under värmelamporna. Riktigt trevligt att komma ut, kolla folk och dricka och snacka (det var INTE igår).





Vid halv tre tog jag och Filip taxi hem till hans föräldrar och sov över där ( ännu mer ungdomspoäng på det)


Imorse kände vi inte oss unga längre............... Efter tre-fyra timmars sömn klämde vi i oss lite frukost som mamma Inger tillagat till oss. Tack! Maja ville kramas och leka en massa men vi var inte redo för det ;) Svärföräldrarn var snälla och tog med sig Maja på en sväng till ICA. Jag lade mig en stund till.


När de kom tillbaka var klockan 10.30 och vi vågade sätta oss i bilen och köra hem. Tack för barnpassningen, husrummet, frukosten och lilla lunchen du packade ner till oss!!


Resten av dagen har gått lugnt lugnt. Tv-tittande, lunch, vila, promenad med mor o Maja, tv-tittande, middag och nu vila. Har konstaterat att vi inte är unga längre ;)....men kul som attans hade vi!

Ovido - Quiz & Flashcards