vi

Alla inlägg den 19 juli 2009

Av vi - 19 juli 2009 07:45

Semester...ena dagen toppen och andra dagen lite uttråkad.


De senaste tre dagarna, ja vad har vi hittat på då? I torsdags och fredags blev det fint väder igen så då spenderade vi två härliga dagar på stranden. Mycket bad (för Majas del) och sol och en och annan glass. Mums!




 


Igår kom ovädret med ÖSREGN åska och blixtrar. Vad göra? Filip satte sista reglen i badrummet och jag isolerade sedan det.


 


Efter vi jobbat där lite åkte vi till stan. Åt lunch med Filips föräldrar och promenixade lite på stan under paraply. Maja fick en klockren skinnjacka till hösten, tack farmor o farfar !! Annars inhandlades inget utan vi bara strosade rundor. Köpte med oss en kaka och stack inom Mike, Reb o Elli. Där planerades det för fullt inför deras stora fest på lördag, ska bli trevligt.


Igår kväll, efter middagen, sprack det helt plötsligt upp och blev sol en timme. Vi passade då på att komma ut en runda på cykel, stack ner till havet och mös.


 


Idag väntar nog lite gipsning i badrummet och .....nada. Imorgon blir det föräldraträffen och sedan hem till Lena, Fredde, Wilmer o Emmalisa.

Ovido - Quiz & Flashcards