vi

Alla inlägg under februari 2011

Av vi - 5 februari 2011 17:34

Lördag. Såå skönt med helg. Att bara kunna gå upp på morgonen och göra vad man känner för. Ja en sådan helg ska vi ha. Inget inplanerat utan bara ta det lugnt och göra det som faller en i smaken. Eftersom jag är dödens trött just nu så behövs det lugn och ro.


Igår fredag var det dags för ultraljud igen. Skulle kolla bebisens läge så inte denna också låg i säte. Maja låg ju med rumpan först vilket man kom på sent och hon vändes i v 39+6!! Inte mycket svängrum då inte. Nu vill vi veta det tidigare så att man isåfall skulle kunna vända i v 36 som man brukar.

Bebisen mådde prima och låg med huvudet nedåt. Hoppas nu den stannar så. När vi skulle hämta Maja hos farmor (Maja var där medans vi var på sjukhuset) bjöds vi på mat. Det tackade vi inte nej till. Mätta och väldigt trötta åkte vi hem till fredagsmyset. En fin bukett fick jag av Inger så den lyser upp köksbordet nu.


Idag efter en go morgon monterade vi två saker på bebisens rum. Alla mina krafter tog slut och jag halvsov sedan på soffan med Maja. Filip städade huset.

En tripp till affären blev det också och sedan hem och fixa lunch. En god paj, lite sallad och gott bröd. Mums!

Mormor och morfar kom på besök och fika. Ja Maja och morfar fikade ;) Filip stack till gymmet och vi andra traskade ut i blåsten. Var bara tvungen att komma ut. Efter ösregnet hade ju praktiskt taget all is o snö försvunnit. Solen sken men det blåste attans kallt. Men men kan ju inte få allt. GLad att man kunde vara ute iallafall.


  


En varv runt kvarteret och sedan lek i trädgården. Maja fick vårkänslor och gungade, lekte i lekstugan och grävde i sandlådan. Mormor o morfar frös och begav sig hem igen.

Grannen ALbin kom ut så de fortsatte leka. Studsmattan som också varit i dvala kom till liv. Det hoppades och hoppades. KUL!

Sedan tyckte jag också det blev för kallt så ALbin och Maja fick snällt följa med in.


        


Nu ska vi käka go middag och sedan mysa framför tv:n. Härligt!

Av vi - 2 februari 2011 16:33

Maja leker buss. Alla dockor får följa med och det organiseras med sittplattser. De får betala och sätta på bältet. De ska av på olika ställen som hos doktorn, tandläkaren, badet, dagis o.s.v.  Sedan ska alla hämtas igen.




I lördags var det fika hos Lena, Fredrik, Wilmer och Emmalisa. Gott gott med fika och barnen lekte efter en stunds blyghet. Jag och Lena traggade massa hus.De funderar på en tillbyggnad och ville ha lite tips och råd. Får se om det gjorde någon nytta det jag sa. Tack för en trevlig eftermiddag och välkomna hit till oss snart.



En sofftvätt hittade också hem till oss i helgen. Innan min långa tur på Ikea med mina föräldrar (Stort tack för en jättetrevlig dag) fick soffan sig en omgång. Smi´digt som attans var det och den blev så ren och fin och luktade mums sedan. Perfekt att göra någon gång då och då.



Resan till Ikea ja. Vi stack vid tio och tog det lugnt på Ikea. Blev en hylla till bebisen och ett extra skötbord. Tog en tur inom bror min och febriga kusinen Ida på fika. En heldag blev det. Mysigt med en heldag själv med föräldrarna.

Maja och Filip hade varit med farmor o farfar så även Filip hade en heldag med sina föräldrar. De hade gjort roliga besök och kollat helikoptrar, fiskar osv. Fina tröjor hade följt med MAja hem :) Stort tack! De var underbart mysiga!

Ovido - Quiz & Flashcards