vi

Alla inlägg den 4 januari 2010

Av vi - 4 januari 2010 06:57

Igår var det söndag och vi var verkligen sugna på att lämna huset och stan. Vi bestämde oss för att åka till Lund och shoppa. Kom fram lagom till lunchen och såg fram emot drygt en timmes lugn shopping när Maja skulle sova.


För typ första gången skulle Maja inte sova middag. Hon skulle tragga, riva i saker i affärerna mm. Man hade inte ro att prova och kolla saker. Typiskt. Efter tre timmar gav vi upp. Vi satte oss i bilen med våra ynka tre påsar och.....Maja slocknade. Nu passade det!


Vi handlade lite mat när vi kom hem och käkade. Minus 12 grader och kallt även inne. Vi tände en brasa och borrade igenon termostaten i tv-rummet (skulle vi gjort för ett år seda....bättre sent än aldrig)


På kvällen kom Frida o Jeppsson på filmkväll. Mitt "nya" liv sket sig direkt för det blev både popcorn, chips, chokladtårta och gurkstavar och dippa. Nya tag idag.

Inga bilder idag. Frida var snabb med att poängtera att INGA bilder skulle tas. Tog ett på Jeppsson men han har listat ut min kameras svaghet. Rör man sig lite så blir korten suddiga och man syns inte. Inte dum inte...

TAck för en trevlig kväll och kör försiktigt tillbaka till huvudstaden. Vi håller alla tummar för det kommande grannskapet ;)

Ovido - Quiz & Flashcards